X

Directorul Agenției Relații Interetnice candidează pentru funcția de primar al municipiului Cahul

Directorul Agenției Relații Interetnice Dmitri Moruz va participa în calitate de candidat independent la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Cahul, care se vor desfășura pe 5 noiembrie. În acest context, Moruz a anunțat că a hotărât să-și suspende activitatea din cadrul Agenției Relații Interetnice.

„Dragi cahuleni, vă anunț că am decis să suspendez activitatea mea în calitate de director al Agenției Relații Interetnice pentru a vă propune soluțiile durabile pentru Cahul în calitate de candidat independent la funcția de primar a Cahulului, epicentrul dezvoltării a sudului Moldovei. Fiind consilier municipal, împreună am lucrat la multe proiecte bune, timpul cărora a venit, iar experiența mea la Agenția Relații Interetnice ne va asigura că absolut toți membrii societății o să aibă șanse egale și abordarea echidistantă din partea executivului. Între timp o să vă familiarizez cu programul meu, iar acum urmează procedura de înregistrare și colectare de semnături”, a scris Moruz pe pagina sa de Facebook.

Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Dmitri este designer grafic, fiind unul dintre autorii brandului regiunii Cahul. În 2019 a fost ales consilier în Consiliul Municipal Cahul. Acesta a candidat independent, venind în consiliu cu un mesaj ecologist.

Pe 5 octombrie 2022, Dmitri Moruz a fost numit de Guvern în funcția de director al Agenției Relații Interetnice.

Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

Tags: CahulConsiliuDmitri Moruzprimar
Categorii: PoliticăȘtirile zilei