X

Directorul Clubului Izborsk din Moldova se vrea consilier la Vatra

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a prezentat candidații la consiliul local al orașului Vatra. Pe listă este și directorul Clubului Izborsk din Moldova, Vladimir Bukarski, care a cerut, anterior, într-o postare publică, torturarea ucrainenilor cu „tatuaje naziste” de față cu mamele, soțiile și copiii acestora.

PSRM a nominalizat opt candidați pentru consiliul local Vatra. Este vorba de: Pogorlețchi Vitalie, Cojocaru Dinari, Repede Dumitru, Moraru Tatiana, Dimova Anna, Veatchin Denis, Gogut Andrei și Vladimir Bukarski.

Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

De menționat că unul dintre candidați, și anume socialistul Vladimir Bukarski, a ajuns în 2022 în centrul unui scandal. Asta după ce Bukarski a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care a îndemnat ca pielea „cu tatuajele naziste” de pe „ticăloșii naziști” din Ucraina „să fie jupuită pe viu, fără anestezie”.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Contactat de NM, Bukarski a declarat atunci că își regretă emoțiile, dar că nu îi va cere scuze niciunui „nazist”. După aceasta, Bukarski a șters mesajul postat pe rețelele de socializare. Postarea a fost disponibilă mai mult de o zi și a adunat zeci de distribuiri și sute de comentarii.

Tags: IzborskVatraVladimir Bukarski
Categorii: PoliticăȘtirile zilei