Directorul Termoelectrica cere administratorilor de bloc să regleze temperatura în blocurile de locuințe

Publicat:

Directorul Termoelectrica cere administratorilor de bloc să regleze temperatura în blocurile de locuințe

Directorul Termoelectrica cere administratorilor de bloc să regleze temperatura în blocurile de locuințe. Prognozele meteorologilor arată că vom avea parte de temperaturi ridicate iar locatarii s-ar putea plânge că au caloriferele prea fiebinţi, scrie tvrmoldova.md.

Termoelectrica funcționează în baza unui Regulament care stabileşte clar repartizarea consumului de energie termică către blocurile conectate la sistemul centralizat. Prin urmare, Termoelectrica nu poate interveni pentru a regla temperatura fiecărui bloc în parte.

 


IURIE RAZLOVAN directorul Termoelectrica: „Deci, concluzia este foarte simplă: fiecare bloc trebuie să-şi gestioneze parametrii. Atunci când afară este foarte clad gestionarul este în drept de la nouă  dimineaţa până la patru seara  sau altă oră stabilită de locatri chiar să închidă furnizarea de agent termic, noaptea redeschide şi în acest fel  reia încălzirea blocului.”

Iurie Razlovan a confirmat că pe adresa instituţiei au venit mai multe solicitări prin care clienții îşi exprimă dezacordul privind valoarea facturilor. Directorul Termoelectrica susţine că fiecare scrisoare este analizată.

IURIE RAZLOVAN directorul Termoelectrica: „Dacă de exempla la un apartament debranşat s-a calculat mai mult, asta înseamnă că la cineva care este conectat s-a calculat mai puţin. Deci vorbim de o unitate de energie care a intrat în blocul resspectiv şi cum se distribuie acolo. Noi am determinat unde sunt consumuri alternative şi binenţeles că aclo vom face recalcul, la solicitarea consuamtorilor.

Pentru a economi energie şi bani, consumatorii sunt îndemnaţi să discute cu administratorii blocurilor despre cum pot eficientiza consumul de energie termică în locuinţe.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră Ucraina intenţionează să diminueze influenţa rusă în partea de vest a Mării...

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului Mii de persoane au protestat sâmbătă, la Barcelona, împotriva supraturismului din capitala Cataloniei unde ajung anual milioane de vizitatori, o...

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă Şapte copii se numără printre cele 49 de...

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda Sportivul Ivan Corșunov a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.