Dispută online între Elon Musk și un angajat. Boss-ul de la Twitter îşi cere scuze

Publicat:

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a prezentat scuze pentru un schimb de replici pe care l-a avut pe platformă cu un angajat, potrivit BBC, transmite mediafax.

Discuția a început după ce angajatul Halli Thorleifsson i-a trimis un mesaj pe Twitter lui Elon Musk.


Citeşte şi: Profitorii mondiali ai războiului ucrainean – Black News

„Șeful dvs. de la Resurse Umane nu este în măsură să confirme dacă sunt angajată sau nu”, a scris angajatul.

Musk a răspuns întrebând: „Ce muncă ai făcut?”

După o serie de întrebări și răspunsuri, Thorleifsson a anunțat că a primit un e-mail care îi confirma faptul că a fost concediat.

La final, Musk a publicat un mesaj în care l-a descris pe Thorleifsson ca fiind „cel mai rău”. Ulterior, postarea a fost ștearsă, iar Musk a revenit cu un mesaj pe platformă pentru a prezenta scuze și a-i oferi lui Thorleifsson postul înapoi.

„Aș dori să îi prezint scuze lui Halli pentru că am înțeles greșit situația sa. Aceasta s-a bazat pe lucruri care mi-au fost spuse și care nu erau adevărate sau, în unele cazuri, erau adevărate, dar nu erau semnificative. Se gândește să rămână la Twitter”, a spus Musk.

Luni, Thorleifsson a declarat pentru BBC că nu a putut obține un răspuns din partea departamentului de resurse umane al Twitter cu privire la faptul că a fost sau nu concediat.

„Teoria mea este că au făcut o greșeală și acum caută orice pot găsi pentru a face din asta o concediere motivată, pentru a evita să fie nevoiți să își îndeplinească obligațiile contractuale”, a spus el.

Citeşte şi: Ce este un pogrom? Atacul unei gloate israeliene a readus în prim-plan un cuvânt vechi de un secol

Thorleifsson, care și-a vândut agenția de creație Ueno către Twitter în 2021, nu a dorit să spună cât a fost plătit de companie. Cu toate acestea, se speculează că Twitter ar trebui să-i plătească o sumă considerabilă la plecarea sa din firmă.

Thorleifsson suferă de distrofie musculară și a făcut o campanie în Islanda pentru un a îmbunătăți accesul în cazul persoanelor care folosesc scaune cu rotile. Atunci când și-a vândut compania către Twitter, el a organizat în așa fel tranzacția încât să plătească un impozit mare guvernului islandez. Anul trecut, Thorleifsson a fost votat persoana anului în Islanda de mai multe instituții media.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ceban: Consumul de gaz a scăzut cu 24,3% față de iulie 2023

Ceban: Consumul de gaz a scăzut cu 24,3% față de iulie 2023 „Volumul consumului de gaze naturale în luna iulie a acestui an a fost...

Comisia Europeană consideră că Ucraina are dreptul să atace Rusia pe teritoriul acesteia

Comisia Europeană consideră că Ucraina are dreptul să atace Rusia pe teritoriul acesteia Comisia Europeană a susţinut joi că Ucraina are dreptul să atace Rusia...

GRECO cere României să îmbunătăţească transparenţa procesului parlamentar

GRECO cere României să îmbunătăţească transparenţa procesului parlamentar Grupul de State din Consiliul Europei împotriva Corupţiei (GRECO) conchide într-un raport publicat joi că România a...

Serghei Șoigu: Termenii unei eventuale păci se vor înrăutăţi

Serghei Șoigu: Termenii unei eventuale păci se vor înrăutăţi Rusia se declară generoasă cu Ucraina și îi propune din nou să facă pace, dar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.