DJ-ul Avicii a murit la vârsta de 28 de ani

Publicat:

Avicii, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de muzică electronică, a murit vineri la vârsta de 28 de ani în Oman, la doi ani după ce şi-a anunţat în mod surprinzător retragerea de pe scenă, potrivit agerpres.

Tim Bergling pe numele său real a fost găsit mort în Muscat, capitala sultanatului, potrivit unui comunicat al agentului său care nu a specificat cauza decesului.


Citește și : Fâşia Gaza : Doi palestinieni au fost uciși într-o nouă zi de proteste la graniţa cu Israel

“Cu o durere profundă anunţăm moartea lui Tim Bergling, cunoscut şi sub numele de Avicii”, a anunţat agentul său, citat de AFP.

“Familia lui este devastată şi cerem tuturor să-i respecte intimitatea în aceste vremuri dificile”, a adăugat el.

Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, el a fost cunoscut marelui public pentru hitul său “Wake Me Up” cu cântăreţul Aloe Blacc în 2013.

În ultimii ani, suedezul nu şi-a ascuns problemele de sănătate, cum ar fi pancreatita, din cauza consumului excesiv de alcool. A trebuit să anuleze prestaţiile din 2014 pentru eliminarea vezicii biliare şi a apendicelui. Cu doi ani în urmă, şi-a surprins fanii anunţând că nu va mai performa pe scenă.

“Am hotărât că acest turneu din 2016 va fi ultimul şi că acestea vor fi ultimele mele spectacole”, a scris el, justificând această decizie prin dorinţa de a face “mai multe lucruri” în viaţa sa.

“Scena nu a fost pentru mine”, a spus el mai târziu pentru revista Billboard. “Sunt mai mult o persoană introvertită în general. A fost întotdeauna foarte greu pentru mine. Am adunat prea multă energie negativă”.

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine plătite ani de zile, a câştigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.

Suedezul a colaborat cu artişti cu stiluri diferite, cum ar fi Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a urcat de două ori pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni DJ din lume în 2012 şi 2013, potrivit ”DJ Magazine”.

 

Citește și : SUA, Marea Britanie şi Franţa au transmis ONU o versiune amendată a proiectului de rezoluţie cu privire la Siria

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bătută și sechestrată la o stână. Coșmarul unei femei din Briceni

Bătută și sechestrată la o stână. Coșmarul unei femei din Briceni O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută crunt și...

Atenție! Avem resurse de apă limitate

Atenție! Avem resurse de apă limitate Resursele de apă ale Republicii Moldova sunt limitate, avertizează vicedirectorul Agenției „Apele Moldovei”, Radu Cazacu. Citește și: Patru vameși au...

Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, a fost achitat

Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, a fost achitat Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, a fost achitat în dosarul gajării ilegale a parterului Spitalului...

Patru vameși au fost reținuți de CNA pentru corupție

Patru vameși au fost reținuți de CNA pentru corupție Patru angajați ai Serviciului Vamal au fost reținuți de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), într-un dosar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.