X

Djokovic, eliminat de chilianul Alejandro Tabilo în turul 3 la Roma (ATP)

Djokovic, eliminat de chilianul Alejandro Tabilo în turul 3 la Roma (ATP)

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial al tenisului masculin, a fost eliminat duminică de chilianul Alejandro Tabilo în două seturi, 6-2, 6-3, în turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro.

Alejandro Tabilo, locul 32 mondial, care pe 2 iunie va împlini 27 de ani, a obţinut cea mai importantă victorie din cariera sa, impunându-se după o oră şi 7 minute în faţa unui Novak Djokovic de nerecunoscut în această partidă, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

La finalul meciului său de vineri, câştigat uşor contra francezului Corentin Moutet 6-3, 6-1, Djokovic, în vârstă de 36 de ani, a fost victima unui accident neobişnuit.

În timp ce semna autografe pentru spectatorii aflaţi în tribunele de deasupra lui, el a fost lovit în cap o sticlă de apă care a căzut din rucsacul unuia dintre aceşti spectatori. Sub violenţa şocului, sârbul a căzut la pământ, a rămas ghemuit câteva secunde, înainte de a-şi reveni şi a merge spre vestiar.

Organizatorii turneului ATP Masters 1.000 de la Roma au indicat ulterior că Djokovic a avut o rană la cap, care a necesitat utilizarea adezivului chirurgical, dar sârbul nu a fost transportat la spital.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Deţinătorul recordului de victorii de Grand Slam (24) nu a câştigat niciun titlu în acest sezon şi încearcă să revină în cea mai bună formă a sa cu mai puţin de trei săptămâni înainte de Roland-Garros (26 mai-9 iunie).

Alte rezultate înregistrate duminică în turul al treilea al turneului ATP de la Roma:
Karen Hacianov (Rusia/N.16) – Francisco Cerundolo (Argentina/N.20) 6-2, 6-4
Thiago Monteiro (Brazilia) – Miomir Kecmanovic (Serbia) 6-2, 4-6, 7-6 (8/6)
Nuno Borges (Portugalia) – Francesco Passaro (Italia) 4-6, 7-6 (10/8), 7-6 (7/4)

Tags: Alejandro TabiloDjokovicroma
Sport