Djokovic l-a învins pe Radu Albot la US Open

Publicat:

Djokovic l-a învins pe Radu Albot la US Open

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial şi deţinătorul trofeului, a debutat cu dreptul la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, impunându-se cu 6-2, 6-2, 6-4 în faţa moldoveanului Radu Albot (locul 138 ATP), luni la New York, transmite presa de peste Prut.

Djokovic (37 de ani), campion olimpic la simplu, luna aceasta la Paris, a avut nevoie de două ore şi şase minute pentru a-l învinge pe Albot, ocupantul locului 183 în clasamentul ATP.


Citeşte şi: Bombardiere ruseşti se îndreaptă spre Ucraina, alertă aeriană în mare parte a ţării – Stiripesurse.md

Sârbul, care luptă pentru al 100-lea său trofeu în circuitul profesionist, îl va înfrunta în turul următor pe compatriotul său Laslo Djere, care a trecut în patru seturi, 6-1, 6-7 (7/9), 6-4, 6-2, de germanul Jan-Lennard Struff în meciul de debut.

Djokovic l-a învins pe Radu Albot la US Open

Novak Djokovic a obţinut luni a 89-a victorie din cariera sa la Flushing Meadows, egalându-l astfel pe fostul său rival elveţian Roger Federer. Cei doi sunt depăşiţi doar de legendarul tenisman american Jimmy Connors, care a obţinut 98 de victorii la US Open.

Până a accede pe tabloul principal, Radu Albot a trecut de trei adversari. În preliminariile turneului de Grand Slam, conaționalul nostru i-a învins pe spaniolul J. Barranco Cosano, francezul L. Van Assche și japonezul S. Mochizuki.

Cel mai bun rezultat înregistrat de Radu Albot la turneul de Mare Șlem de la US Open a fost în 2017, când a ajuns până în turul al treilea.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Şeful MAI explică fuga deputatului ucrainean prin R. Moldova

Şeful MAI explică fuga deputatului ucrainean prin R. Moldova Deputatul ucrainean Artem Dmitruk, care a fugit de justiția din țara lui prin R. Moldova, a...

Antony Blinken transmite ”cele mai calde felicitări” R. Moldova

Antony Blinken transmite ”cele mai calde felicitări” R. Moldova Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, a transmis ”cele mai calde felicitări” cu ocazia Zilei...

Mesajul primarului Chişinăului de Ziua Independenţei

Mesajul primarului Chişinăului de Ziua Independenţei Republica Moldova celebrează astăzi, 27 august 2024, 33 de ani de la Proclamarea Independenței. Cu această ocazie, primarul municipiului...

Ursula von der Leyen transmite un mesaj pentru locuitorii Moldovei

Ursula von der Leyen transmite un mesaj pentru locuitorii Moldovei Cu ocazia celei de-a 33-a aniversări a Zilei Independenței Republicii Moldova, președintele Comisiei Europene, Ursula...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.