Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima

Publicat:

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima

Doctoriţa ucisă în cabinetul său din Brăila a fost înmormântată astăzi la Chişinău. Anunţul a fost făcut de către fratele femeii, cunoscutul jurist Sergiu Bozianu. Pe pagina sa de Facebook, el vorbește despre sora sa, numind-o Marina Bozianu și nu Gavril, după soțul ei. Cadavrul Marieni a fost adus vineri seara la Chişinău. Familia a cerut jurnaliştilor să nu facă relatări de la înmormântare.


Autorităţile române continuă ancheta crimei. Deși există un suspect după gratii, anchetatorii nu exclud încă varianta ca soţul dentistei ucise să fi orchestrat totul. Audierile continuă, mai ales că poliţiştii n-au reuşit să dea nici până astăzi de telefonul victimei, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Potrivit Obesrvatonews., suspectul a declarat în faţa procurorului că într-adevăr a fost programat la medicul stomatolog Marina Gavril, că a mers pentru o intervenţie, însă nu el a ucis-o, iar hainele pe care le avea în sacoşă erau hainele lui, însă erau haine murdare pe care le ducea acasă la soacra lui pentru a le spăla, dat fiind faptul că nu îi funcţionează maşina de spălat.

Acestea au fost singurele declaraţii ale bărbatului, nu a recunoscut crima, însă cu toate acestea, judecătorii din Brăila au decis să-l plaseze în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Ancheta continuă, nu este exclusă nici varianta în care soţul femeii să fie adevăratul ucigaş, dat fiind faptul că, potrivit unor surse, femeia era într-un conflict cu acesta din cauza unor bunuri, ba mai mult ar fi făcut în trecut mai multe plângeri la poliţie, spunând că primeşte mesaje de ameninţare. Nu se știe exact de la cine erau trimise mesajele.

Potrivit aceloraşi surse voia să îşi obţină un permis de port armă pentru că nu se simţea în siguranţă. Este căutat în continuare atât caietul de programări, cât şi telefonul doctoriţei pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic din Brăila şi cine este de fapt adevăratul criminal.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trei filme cu Robert De Niro, în august la Warner TV

Trei filme cu Robert De Niro, în august la Warner TV Warner TV îl sărbătoreşte pe actorul şi regizorul american Robert De Niro, care împlineşte...

Hollywood-ul sprijină decizia preşedintelui Biden de a-şi încheia campania electorală: ‘Harris pentru America!’

Hollywood-ul sprijină decizia preşedintelui Biden de a-şi încheia campania electorală: 'Harris pentru America!' Hollywood-ul a reacţionat cu recunoştinţă la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă...

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes Bruce Springsteen, muzicianul originar din New Jersey care a devenit vocea rock 'n' roll a clasei muncitoare, are...

NBC News: Trădat, izolat şi furios. Cum a luat Joe Biden decizia istorică de a se retrage din cursa prezidenţială

NBC News: Trădat, izolat şi furios. Cum a luat Joe Biden decizia istorică de a se retrage din cursa prezidenţială Izolat, frustrat şi furios, Joe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.