X

Dodon, după închiderea a șase posturi TV: Asta nu-ți va aduce dragostea poporului

„Pe piața mediatică au rămas doar canalele care cântă osanale guvernării galbene”, susține fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Acesta a venit cu o reacție după directorul SIS, Alexandru Musteața, a declarat că șase posturi TV urmează să fie închise pentru că ar promova interesele Federației Ruse în Republica Moldova.

„După decizia de astăzi, privind închiderea a încă șase posturi de televiziune, pe piața mediatică au rămas doar canalele care cântă osanale guvernării galbene!”, susține Igor Dodon.

Citește și : Șeful Procuraturii Ungheni, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți

În mesajul său, publicat pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon susține că „Maia Sandu în zadar insistă, căci dragoste cu de-a sila nu poți obține”.

„Chiar dacă ai mai închis încă șase posturi de televiziune, asta nu-ți va aduce dragostea poporului și nu va reduce din ura tot mai mare a oamenilor față de „guvernarea vremurilor bune””, spune fostul șef al statului.

Acesta susține că „ura poporului nu poate fi înăbușită punând peste ea un capac.

„Vă este frică, Maia Sandu și PAS. Vă este frică și asta e bine. Câtă frică, atâta cenzură! Dar nu va dura mult”, a scris Igor Dodon în mesajul său.

 În cadrul unei conferințe de presă, directorul SIS, Alexandru Musteața, a declarat că șase posturi TV urmează să fie închise pentru că ar promova interesele Federației Ruse în R. Moldova.

La scurt timp, premierul Dorin Recean a venit cu o reacție și a spus că Comisia pentru Situații Excepționale a suspendat licențele a șase posturi TV din R. Moldova.

Citește și : Portret de primar – Cine e Ion Ceban, candidatul MAN la șefia Capitalei

Ulterior, SIS a publicat lista portalurilor informaționale blocate pe perioada stării de urgență pentru răspândirea informațiilor false.

La scurt timp, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a venit cu un comentariu în acest sens. Aceasta a menționat că decizia de a suspenda temporar licența a șase posturi TV din Republica Moldova este răspunsul autorităților naționale la încercările Rusiei de a interveni în alegerile locale din țara noastră.

Tags: Alexandru Musteaţăigor dodonMoldovarepublica moldovaSIS
Categorii: PoliticăȘtirile zilei