X

Dodon îşi critică fostul camarad de partid: ‘Nu-l votați pe Ion cameleon’

Dodon îşi critică fostul camarad de partid: ‘Nu-l votați pe Ion cameleon

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a declarat că actualul primar de Chișinău, Ion Ceban, este un cameleon pentru că a trădat socialiștii și îi minte pe oficialii americani și europeni precum că el este proeuropean.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

În cadrul live-ului său săptămânal, Dodon a menționat că Ion Ceban și-a schimbat culoarea politică, a trădat socialiștii, iar valorile și le-a schimbat pentru a minți cetățenii de rând că este proeuropean, transmite Știri.md.

Dodon îşi critică fostul camarad de partid: ‘Nu-l votați pe Ion cameleon

„Actualul primar al Chișinău, Ion Ceban, mă critică. Unii oameni îmi spun de multe ori: Domnule Dodon noi o să votăm socialiștii și pe Ceban pentru că iacă voi ați făcut lucruri bune în Chișinău. Haideți să vă explic încă odată, Ion Ceban nu este socialist, el este cameleon, ăsta e Ion Cameleon, care și-a schimbat culoarea politică, a trădat socialiștii, și-a schimbat valorile pentru a minți americanii și europenii, dar și cetățenii de rând. Câțiva ani în urmă mergea cu mine la Putin și spunea că e pentru Uniunea Euroasiatică, iar acum spune că e pentru reintegrarea europeană. Mai zicea că în R. Moldova se vorbește limba moldovenească, iar acum zice că e limba română. Cameleonul Ion, nu votați cameleonii pentru că ei o să vă trădeze și pe voi”, a declarat Ion Ceban.

Tags: chisinauigor dodonIon CebanprimarR. Moldova
Categorii: PoliticăȘtirile zilei