X

Dodon minte din nou și îi sperie moldoveni cu ”apocalipsa LGBT”

Dodon minte din nou și îi sperie moldoveni cu ”apocalipsa LGBT”

Președintele PSRM, Igor Dodon, continuă să lanseze falsuri în spațiul public. De această dată, fostul președinte a decis să implice și actuala guvernare în războiul pe care acesta îl duce cu comunitatea LGBT, în încercarea de a o discredita pe Maia Sandu și parcursul european al R. Moldova înainte de alegerile și referendumul din 20 octombrie.

Citeşte şi: Un soldat moldovean A MURIT la linia de demarcaţie cu Transnistria

”Vreau să vă spun că, la insistența partenerilor europeni, imediat după alegeri, o să fie incluse cote pentru LGBT în instituțiile de stat. Să nu spuneți că nu v-am preîntâmpinat. Iată la polițiști o să le spună câți dintre ei trebuie să fie ”de ăștia”. Ei au vrut acum să implementeze, dar se tem că o să afecteze alegerile” a declarat Dodon în cadrul live-ului săptămânal.

Dodon minte din nou și îi sperie moldoveni cu ”apocalipsa LGBT”

Drept răspuns, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, l-a îndemnat pe Igor Dodon: ”Nu mințiți oamenii și respectați cetățenii”. Potrivit lui, nu este prima dată când fostul șef al statului a lansat minciuni în spațiul public.

”La noi, la moldoveni, se spune că minciuna are picioare scurte. Din păcate, astăzi, Igor Dodon a lansat din nou mai multe informații false. Am avertizat chiar săptămâna aceasta că alegerile sunt, în primul rând, despre respectul față de cetățeni. Nici minciunile lui nu mai sunt ca altădată. Bine că nu a spus că vor fi cote de angajare pentru sirieni (vă amintiți minciuna asta?!), extratereștri, motani sau poate chiar biscuiți. Nu mințiți oamenii!”, a conchis purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Tags: Daniel Vodăigor dodonLGBTMaia SanduPSRM
Știrile zilei