X

Dodon: PAS și Maia Sandu au suferit o înfrângere zdrobitoare în cadrul alegerilor

În cadrul unei conferințe de presă, fostul președinte al Republicii Moldova, a menționat că aceste alegeri au demonstrat multe lucruri pentru cetățenii R. Moldova. „Constatăm că PAS și Maia Sandu au suferit o înfrângere zdrobitoare în cadrul alegerilor”. O spune liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. 

„În primul rând, trebuie să constatăm că guvernarea, mă refer la partidul PAS și Maia Sandu, în opinia noastră, dar și conform alegerilor, a suferit o înfrângere zdrobitoare. Având toată puterea în stat, toată media în mâini, având suportul ambasadorilor, a partenerilor de dezvoltare, susținere financiară externă foarte mare, nu au reușit să convingă cetățenii Republicii Moldova că ei sunt mai buni”, a declarat Igor Dodon,.

Citește și : Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Potrivit fostului șef al statului, dacă facem o analiză comparativă cu alegerile precedente, putem observa că „PAS a pierdut peste 200.000 de voturi ale cetățenilor Republicii Moldova”.

„Moldovenii, de fapt, s-au trezit. Moldovenii nu se tem. Vreau să vă felicit că nu v-ați dat șantajului și presiunii și ați demonstrat că aveți poziție. Acele 25-28% obținute de PAS demonstrează că 70% din cetățenii Moldovei sunt împotriva acestui regim dictatorial al Maiei Sandu. Cred că 2024 va fi un an foarte greu pentru Maia Sandu și PAS”, a mai adăugat Igor Dodon.

Iar, după ce toate secțiile de vot din țară au fost închise, Igor Dodon a venit cu declarații de presă.

Citeşte şi: Adrian Albu: De fiecare dată vor fi alături de dumneavoastră

„Maia Sandu este un dictator și punct. Dar în pofida la toate aceste încercări, astăzi, regimul Maia Sandu – PAS a suferit o înfrângere. Oamenii au ieșit la vot. Am urmărit foarte atent cum s-a desfășurat această campanie electorală, avem unele semnale din teritoriu pe care acum le totalizăm”, a declarat Igor Dodon.

 

Tags: DodonMaia SanduMoldovaPAS
Categorii: PoliticăȘtirile zilei