X

Dodon, privind scandalul ambuteiajelor: Voi ce sunteți tiktokeri sau sunteți primarul municipiului Chișinău și șeful poliției

Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un comentariu privind scandalul ambuteiajelor din capitală, dintre primarul general și șeful IGP.

Igor Dodon acuză ambii oficiali pentru situația cu care ne confruntăm și menționează că cetățenii nu trebuie să sufere.

Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

„Unde s-a mai văzut ca poliția să facă video la ambuteiaje și să-l plaseze pe Facebook, multă minte trebuie.. Când anterior poliția făcea filmulețe pentru Facebook. Pe de altă parte, avem alt artist, primarul general al municipiului Chișinău, care face live-uri pe Facebook și dă vina pe poliție. Și iată așa, dau vina unul pe altul”, a comentat Dodon.

„Băi, oameni buni, opriți-vă. Ce nu vă duce capul să vă așezați la masă și să rezolvați problemele, pentru că, din ceea ce faceți voi show-urile acestea… Voi ce sunteți tiktokeri sau sunteți primarul municipiului Chișinău și șeful poliției. Lăsați tiktok-ul pentru alții, că sunt alți clovni acolo. Voi sunteți oamenii, care trebuie să faceți ca cetățenii să nu sufere, ambii sunteți de vină”, a declarat liderul PSRM.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Tags: chisinaufacebookigor dodonIGPPSRM
Categorii: PoliticăȘtirile zilei