Doi adolescenţi au fost înjunghiaţi MORTAL în Londra

Publicat:

Doi adolescenţi au murit după ce au fost înjunghiaţi luni seara la Londra, a anunţa poliţia municipală, informează marţi dpa şi PA Media, potrivit agerpres.

Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat în Greenwich, în jurul orei 17:00 (16:00 GMT), iar un altul, de 16 ani, a fost declarat mort la faţa locului după ce a fost înjunghiat în districtul Lambeth, cu puţin timp după miezul nopţii.


Citește și: Un avion de pasageri A DISPĂRUT de pe radar în estul Rusiei

Poliţia a fost chemată în Woolwich New Road din Greenwich la orele 15:23 şi l-a găsit pe adolescentul de 15 ani cu răni de înjunghiere. Ei au încercat să-i salveze viaţa, însă băiatul a murit la faţa locului cu aproximativ o jumătate de oră mai târziu.

Un alt adolescent de 15 ani, care s-a prezentat mai târziu la spital cu o rană de cuţit, a fost arestat fiind suspectat de uciderea băiatului decedat.

Citește și: Ultima ascunzătoare a lui El Chapo poate fi câștigată la loterie

În Lambeth, adolescentul de 16 ani a fost declarat decedat la faţa locului după ce a fost găsit în Oval Place. Deocamdată, nu a fost arestată nicio persoană în acest caz.

“Este şocant şi extrem de trist să vezi că un adolescent şi-a pierdut viaţa din cauza unei crime cu cuţit”, a spus superintendentul Petra Lazar referitor la incidentul din Greenwich. “Gândurile mele se îndreaptă spre familia băiatului mort. Acest incident a cauzat în mod firesc îngrijorare printre localnici şi vreau să-i asigur că ofiţerii mei îi sprijină pe detectivii criminalişti cu tot ce pot. Patrule întărite vor fi organizate în zonă în următoarele zile”, a mai spus el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu ‘capitulare’ Kievului

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu 'capitulare' Kievului Rusia este gata să ia în considerare...

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava Un atac cu rachete al forţelor armate ruse...

The Telegraph: Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO

The Telegraph: Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO În timp ce războiul continuă, Ucraina pare tot mai departe de a...

NATO se pregătește să staționeze temporar o brigadă în România

NATO se pregătește să staționeze temporar o brigadă în România Înainte de summitul Alianței Nord Atlantice (NATO) de la Washington (9 - 11 iulie), Înaltul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.