Doi bărbați s-au luat la bătaie în plină zi, folosind cuțite de vânătoare

Publicat:

Doi bărbați s-au luat la bătaie în plină zi, folosind cuțite de vânătoare

Doi bărbați, ambii îmbrăcați în haine complet negre, au fost văzuți atacându-se reciproc cu cuțite Rambo în jurul orei 13.50, luni, pe Cadoxton Avenue din Tottenham, în nordul Londrei, scrie adevarul.ro.
ceștia au fost văzuți atacându-se reciproc timp de aproximativ 45 de secunde în imaginile de pe rețelele sociale, înainte ca unul dintre ei să ia o bicicletă și să fugă, în timp ce celălalt s-a urcat într-un BMW albastru care părea să fie condus de o altă persoană, potrivit DailyMail.

Evening Standard a relatat că polițiștii cred că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost agresat pe Wargrave Avenue din apropiere, înainte de a fi găsit rănit pe Crowland Road.


Descrierea videoclipului traduce: „Acesta este momentul șocant în care o bătaie cu cuțite a izbucnit în plină zi în nordul Londrei. Doi bărbați au fost văzuți lovindu-se unul pe celălalt cu „cuțite Rambo” mari în jurul orei 13.50, luni după-amiază, pe o stradă rezidențială din Tottenham”.

Poliția metropolitană a declarat că încă nu au fost făcute arestări, adăugând că anchetele sunt în curs.

Serviciul de Ambulanță din Londra, între timp, a declarat că au fost chemați la locul faptei la ora 13.50, înainte de a apela la Met în jurul orei 14.10.

Am trimis resurse la fața locului, inclusiv un echipaj de ambulanță și un paramedic într-o mașină de răspuns rapid. Primul dintre echipajele noastre a ajuns la fața locului în mai puțin de cinci minute. Am tratat un pacient la fața locului, înainte de a-l duce la spital”, a declarat un purtător de cuvânt al LAS a declarat pentru Standard.

„Poliția a fost chemată de Serviciul de Ambulanță din Londra la ora 14.11 luni, 24 iunie, la informații privind un bărbat înjunghiat pe Crowland Road, N15. Polițiștii au participat. Bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost dus la spital. Se crede că rănile sale nu îi pun viața în pericol”, a mai adăugat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

În acest stadiu incipient, se crede că bărbatul a fost atacat în apropiere de Wargrave Avenue. Nu au avut loc arestări și cercetările continuă.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurele organisme de pe Terra în care nu a ajuns microplasticul

Singurele organisme de pe Terra în care nu a ajuns microplasticul Poluarea cu particule de microplastic (particule cu dimensiuni de la 5 milimetri până la...

Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă

Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă Jens Lehmann a fost...

UE examinează acordarea unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni

UE examinează acordarea unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni Uniunea Europeană examinează posibile soluții de oferire a unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni...

Dezinformarea TikTok îndepărtează femeile de pilula contraceptivă în Marea Britanie și riscă sarcini nedorite

Dezinformarea TikTok îndepărtează femeile de pilula contraceptivă în Marea Britanie și riscă sarcini nedorite Serviciul Național de Sănătate (NHS) a avertizat că un număr tot...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.