Doi canadieni daţi dispăruţi sunt principalii suspecţi într-o dublă omucidere

Publicat:

Doi adolescenţi, daţi dispăruţi în Canada, au devenit suspecţi în moartea unui cuplu de turişti – un tânăr australian şi prietena sa americancă – precum şi a unui bărbat rămas neidentificat, al cărui corp a fost descoperit în apropierea maşinii abandonate, în flăcări, a adolescenţilor, informează miercuri Reuters, potrivit agerpres.

Lucas Robertson Fowler, de 23 de ani, cetăţean australian, şi Chynna Deese, iubita sa, de 24 de ani, din Charlotte, North Carolina, au fost descoperiţi împuşcaţi la 15 iulie pe o autostradă din nordul provinciei canadiene British Columbia, la 20 de kilometri de populara destinaţie turistică Liard Hot Springs.


Citeşte şi: Israelul atacă o poziţie strategică din Siria

Adolescenţii, Kam McLeod, în vârstă de 19 ani, şi Bryer Schmegelsky, de 18 ani, erau daţi dispăruţi din 19 iulie, însă maşina acestora fusese descoperită în flăcări la circa 500 de kilometri de locul unde Fowler şi Deese au fost găsiţi morţi, în apropiere de Lacul Dease, în British Columbia.

De asemenea, corpul unui bărbat rămas încă neindentificat a fost descoperit la doi kilometri de maşina abandonată. Pe moment, nu este încă clar dacă acest cadavru are vreo legătură cu maşina abandonată şi cu adolescenţii dispăruţi, însă poliţia a declarat că îi tratează pe McLeod şi Schmegelsky ca suspecţi şi în această crimă.

McLeod şi Schmegelsky – care călătoreau în căutarea unui loc de muncă, potrivit poliţiei – au fost văzuţi ultima dată în nordul provinciei Saskatchewan, conducând o Toyota RAV4 gri din 2011, au precizat oamenii legii.

Citeşte şi: Echipajul unui pescador rusesc a fost ARESTAT în Coreea de Nord

Poliţia a invocat vastitatea zonei de anchetă, precum şi izolarea acesteia, drept factori care complică investigaţiile.

Potrivit acesteia, nu se ştie dacă McLeod şi Schmegelsky sunt înarmaţi sau ce i-ar fi putut determina să comită aceste crime.

Lucas Fowler era fiul lui Stephen Fowler, inspector de poliţie în statul australian New South Wales. Cei doi făceau un tur al Canadei cu maşina.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

România, lider în importurile de ulei de floarea soarelui din Moldova

România, lider în importurile de ulei de floarea soarelui din Moldova În 2023, România, ca stat membru al UE, a devenit lider în importurile de...

Anatol Țăranu: Noi putem intra în UE realizând concomitent și idealul național, de Unire cu România

Anatol Țăranu: Noi putem intra în UE realizând concomitent și idealul național, de Unire cu România „Cea mai bună integrare europeană este prin Unirea cu...

VIDEO – Trump îl jignește îngrozitor pe președintele Biden: ‘Un distrus bătrân, un morman de gunoi’

VIDEO - Trump îl jignește îngrozitor pe președintele Biden: 'Un distrus bătrân, un morman de gunoi' Donald Trump îl jigneşte în trecere, catalogându-l drept ”o...

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump Fosta Primă Doamnă Michelle Obama ar fi singura în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.