X

Doi cetățeni sunt bănuiți de organizarea migrației ilegale

Doi cetățeni sunt bănuiți de organizarea migrației ilegale

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST sub conducerea Procuraturii raionului Căușeni au destructurat un grup infracțional specializat în organizarea migrației ilegale. Prin urmare, doi cetățeni au fost reținuți pentru 72 de ore.

Potrivit Poliției de Frontieră, doi cetățeni ai Republicii Moldova au organizat trecerea ilegală a cetățenilor ucraineni peste frontiera moldo-ucraineană, transmite Știri.md.

Citeşte şi:‘Mugshot-ul’ lui Trump a fost dat publicităţii – Stiripesurse.md

Din declarațiile ucrainenilor, migrarea ilegală din țara lor în Moldova i-ar fi costat între 2.000 și 6.000 de dolari.

Doi cetățeni sunt bănuiți de organizarea migrației ilegale

Prin urmare, oamenii legii au desfășurat cinci percheziții la domiciliile figuranților și mijloacele de transport ale acestora. În rezultat, au fost ridicate două automobile utilizate de către bănuiți pentru transportarea persoanelor, sume bănești, telefoane mobile și altele.

De asemenea, au fost reținuți pentru 72 de ore doi moldoveni care figurează în caz ca fiind organizatorii grupului infracțional specializat în organizarea migrației ilegale.

În continuare, de către oamenii legii sunt întreprinse acțiuni procesuale în vederea documentării și atragerii la răspundere a persoanelor implicate în acțiunea ilegală.

Tags: Căuşenimigratie ilegala
Categorii: SocialȘtirile zilei