Doi criminali din Serbia şi Muntenegru, găsiţi asasinaţi în Grecia

Publicat:

Doi criminali căutaţi activ de justiţia din Serbia şi Muntenegru au fost descoperiţi asasinaţi pe insula greacă Corfu, a informat vineri mass-media elenă, ridicând la trei numărul unor crime similare recente în Grecia, relatează France Presse, scrie agerpres.

Cei doi bărbaţi, care deţineau acte false, au fost găsiţi într-o maşină în faţa casei pe care o închiriaseră în insula turistică Corfu, potrivit agenţiei de presă elene ANA.


Citește și : Peste 60 de jurnalişti ai site-ului Index.hu demisionează după destituirea redactorului lor şef

Ei aveau răni multiple prin împuşcare, potrivit unui medic legist citat de ANA.

Aceştia erau doi criminali notorii căutaţi pentru omor în ţările lor de origine, Serbia şi Muntenegru, potrivit cotidianului grec Kathimerini.

În ianuarie, doi bărbaţi au fost împuşcaţi în faţa soţiilor şi copiilor lor în timp ce luau masa într-un restaurant de la periferia Atenei.

Poliţia a declarat atunci că cele două victime erau căutate de autorităţile muntenegrene ca indivizi “periculoşi şi violenţi”, în baza unui mandat internaţional de arestare.

Potrivit tabloidului sârb Blic, ei aparţineau clanului Skaljarci, cu sediul în Kotor pe coasta Adriaticii, care poartă un război fără milă împotriva clanului rival vecin Kavcani după dispariţia a 200 de kilograme de cocaină în 2014 la Valencia, în Spania.

Reglările de conturi dintre cele două bande rivale au început în 2015 şi au făcut aproximativ 40 de morţi în Muntenegru, Serbia şi Austria, potrivit Blic Online.

Citește și : Orban: Ungaria ‘a câştigat numai o importantă bătălie, nu şi războiul’ în urma summitului UE

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.