X

Doi frați au fost arestați pentru un asasinat ratat în Napoli. O fetiță a fost atinsă de gloanțe

Doi fraţi au fost arestaţi pentru o tentativă de asasinat în stil mafiot la Napoli, în care au fost rănite trei persoane, printre care o fetiţă de 3 ani aflată în stare critică, au informat vineri autorităţile italiene, transmite dpa, potrivit agerpres.

Atacul, care a avut loc pe 3 mai, a provocat consternare la nivel naţional.

Citește și: Cutremur puternic în sud-vestul Japoniei

Fetiţa se luptă acum pentru viaţa ei pe un pat de spital după ce un glonţ rătăcit i-a perforat ambii plămâni.

Într-o conferinţa de presă, procurorul-şef din Napoli, Giovanni Melillo, a declarat că cei doi suspecţi, fraţii Armando şi Giuseppe Del Re, au încercat să-l omoare pe Salvatore Nurcaro, în cadrul unei execuţii comandate de Camorra, mafia napoletană.

Fetiţa a fost lovită din greşeală, în faţa unei cafenele din Piazza Nazionale, din centrul oraşului.

Copilul se afla împreună cu bunica sa, care a fost şi era rănită, dar mai puţin grav.

Citește și: Kim Jong Un a ordonat un exerciţiu de ‘lovitură cu rază lungă de acţiune’

În conferinţa de presă, procurorul Melillo a anunţat că presupusul făptaş, Armando Del Re, a fost capturat în provincia Siena, iar fratele acestuia, Antonio, care l-a ajutat în atac, a fost prins lângă Napoli.

Ministrul de interne Matteo Salvini i-a felicitat pe poliţişti şi procurori pentru aceste arestări şi a promis că nu exista ‘nicio relaxare’ în lupta împotriva mafiei napoletane.

Tags: AntonioArmando Del ReCamorraGiovanni MelilloGiuseppe Del ReitaliamafiaNapoliPiazza Nazionaleprovincia SienaSalvatore Nurcarotentativa de asasinat
Categorii: Diaspora