X

Doi ruși, printre care un politician care a criticat războiul lui Putin, au murit în circumstanțe neobișnuite într-un hotel din India

Cetățenii ruși Pavel Antov și Vladimir Bidenov au murit în circumstanțe neobișnuite într-un hotel din Odisha, India. Cei doi călătoreau împreună și au murit la două zile distanță, scrie CNN , informează mediafax.

Antov, în vârstă de 65 de ani, era deputat și îl criticase recent pe președintele rus Vladimir Putin pentru războiul din Ucraina, dar a revenit în scurt timp asupra acestei critici.

Citește și : Medvedev: Arsenalul nuclear al Rusiei împiedică Occidentul să îi declare război

El a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului său. A fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în fața hotelului sâmbătă, 24 decembrie.

Poliția a declarat că a suspectat că este vorba de sinucidere, deoarece ar fi fost deprimat după moartea prietenului său.

Bidenov fusese găsit joi, 22 decembrie, zăcând inconștient în camera sa și a fost declarat mort de către medicii de la spitalul districtual.

Ambasada Rusiei a declarat că poliția din Odisha nu a găsit încă nicio legătură criminală în cazul morții celor doi.

Presa locală a speculat cu privire la un asasinat, deoarece mai mulți critici ai președintelui Putin au murit în moduri similare în Rusia.

Citește și : Mai multe autobuze pline cu migranți au fost lăsate în fața casei Kamalei Harris, deși afară erau minus 18 grade

 

Tags: IndiaOdishaPavel AntovPutinVladimir Bidenov
Categorii: Știrile zilei