Doi suspecţi, reţinuţi după moartea a doi poliţişti în Germania

Publicat:

Doi suspecţi au fost reţinuţi după moartea a doi poliţişti în Germania în timpul unui control rutier, a anunţat luni poliţia, citată de AFP, potrivit agerpres.

Unul dintre suspecţi este un bărbat de 38 de ani, vizat de un mandat de urmărire. Identificarea sa a intervenit la câteva ore după uciderea a doi poliţişti în cursul dimineţii în regiunea Renania-Palatinat (vest), a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. .


Citește și : Partidul lui Antonio Costa a câştigat fără probleme alegerile din Portugalia

El a fost arestat de forţele speciale de intervenţie la Sulzbach, regiunea Saar.

Un alt suspect, de 32 de ani, a fost de asemenea arestat fără să opună rezistenţă, potrivit serviciilor de anchetă, care nu au oferit mai multe detalii în această etapă a investigaţiilor.

O amplă operaţiune de căutare a fost declanşată luni dimineaţă după uciderea cu o armă de foc – într-un incident al cărui mobil urmează să fie stabilit – a doi poliţişti în timpul unui control rutier.

Cei doi agenţi de poliţie – un bărbat de 29 de ani şi o tânără de 24 – au fost ucişi în jurul orei locale 04:20 (03:20 GMT) pe un drum de ţară în apropiere de Kusel, un oraş situat în apropiere de Kaiserslautern, în landul Renania- Palatinat (vest), vecin cu landul Saarland.

Citește și : Protestele împotriva măsurilor sanitare continuă în Canada

Această crimă a provocat stupoare în Germania, unde crimele împotriva poliţiştilor sunt relativ rare: ministrul de interne, Nancy Faeser, a evocat o “execuţie”.

Potrivit site-ului de internet al cotidianului Bild, poliţiştii au fost împuşcaţi în cap de braconieri. Ei au trimis un mesaj radio cu puţin timp înainte de tragedie, indicând că au oprit un vehicul suspect care transporta vânat în portbagaj.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.