Doi tineri au fost prinși cu substanțe narcotice în Capitală

Publicat:

 

Doi tineri au fost prinși cu substanțe narcotice în Capitală

Doi tineri din Capitală au fost stopați și documentați de carabinieri. În urma verificărilor, oamenii legii au depistat substanțe narcotice în ambele cazuri. Acestea au fost ridicate.


Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, cazurile au fost înregistrate ieri, 23 august, în sectoarele Botanica și Râșcani ale Capitalei, transmite Știri.md.

În primul caz este vizat un tânăr de 23 de ani, care a încercat să evite carabinierii. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Cuza Vodă din sectorul Botanica.

Prin urmare, acesta a fost stopat, iar oamenii legii au depistat asupra sa două pachete de tip zip lock care aveau în interior o substanță albă, asemănătoare celor interzise.

Doi tineri au fost prinși cu substanțe narcotice în Capitală

Un alt caz a avut loc în jurul orei 22:20, pe strada Mihai Viteazul din sectorul Râșcani. Un bărbat de 29 de ani a fost oprit de carabinieri. Din discuțiile cu oamenii legii, acesta a recunoscut că deține asupra sa un pachețel cu o substanță interzisă de culoare albă.

În ambele cazuri, persoanele au fost conduse la Inspectoratele de Poliție teritoriale. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.