X

Doi ucraineni au fost prinși la vamă cu permise de conducere false

Doi ucraineni au fost prinși la vamă cu permise de conducere false

Doi cetățeni ucraineni au fost depistați de oamenii legii cu permisuri de conducere falsificate. Acestea au fost confiscate.

Potrivit Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, cazurile au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, în punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe direcția intrare în Republica Moldova, transmite Știri.md. 

Citeşte şi: CEC a aprobat Programul calendaristic pentru alegerile locale

Doi șoferi au fost depistați cu permise de conducere falsificate. Unul dintre aceștia este un tânăr, cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani. Acesta s-a prezentat vameșilor în calitate de pieton. 

Prinși la vamă cu permise de conducere false

Prin urmare, în timpul procedurilor de control, oamenii legii au depistat în bagajul de mână un permis de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile ucrainene, care ulterior s-a dovedit a fi falsificat. În cadrul audiențelor, tânărul a mărturisit că primise legal permisul.

La scurt timp, la volanul unui automobil a fost legitimată o cetățeancă a Ucrainei de 39 de ani. Printre documentele sale, polițiștii de frontieră au depistat un permis de conducere cu însemnele autorităților ucrainene care, de asemenea, s-a dovedit a fi fals. 

În urma audierilor, șoferița a recunoscut că și l-a cumpărat prin mediul online, contra sumei de 10.000 de grivne. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Est cercetează ambele cazuri sub toate aspectele legale în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun. Documentele falsificate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei.

Tags: Palanca-Maiaki-Udobnoepermise falseVama
Categorii: SocialȘtirile zilei