DOLIU la Londra! A MURIT mama lui Boris Johnson!

Publicat:

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic Boris Johnson, a decedat la vârsta de 79 de ani, a relatat cotidianul The Telegraph, transmite marţi Reuters, potrivit agerpres.

Johnson Wahl, care era pictor profesionist, a murit luni la un spital din Londra, a scris publicaţia, care citează o declaraţie din partea familiei.


Citeşte şi: Opoziţia lui Jonas Gahr Store câştigă alegerile în Norvegia – Black News

În 2019, la congresul anual al Partidului Conservator, Boris Johnson a descris-o pe mama sa drept o ”autoritate superioară” în cadrul familiei.

”Voi cita autoritatea supremă din familia mea – mama mea – şi apropo, pentru elevii curioşi în legătură cu divizările din familia mea pe subiectul UE, vreau să ştiţi că am păstrat asul în mânecă – mama mea a votat pentru ‘ieşire’ (a Regatului Unit din UE, n.red.)”, a spus Johnson cu acel prilej.

Citeşte şi: Joe Biden va ţine un discurs în faţa Adunării Generale a ONU – Black News

Potrivit publicaţiei britanice citate, Charlotte Johnson Wahl fusese diagnosticată cu boala Parkinson când avea vârsta de 40 de ani.

”Încerc să pictez în fiecare zi dacă pot, deşi merg mult la spital. Încă reuşesc să pictez, cu toate că mâna mea va face brusc o mişcare care este absolut neintenţionată şi acest lucru aproape mă face să plâng”, declara ea într-un interviu acordat în 2008 pentru The Telegraph.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.