Dolly Parton A REFUZAT să fie decorată de administraţia Trump

Publicat:

Cântăreţei de muzică country Dolly Parton i-a fost oferită de două ori Medalia Prezidenţială a Libertăţii de către administraţia Trump, însă aceasta a refuzat-o, relatează DPA, citând o mărturisire făcută luni de vedetă, transmite şi agerpres.

“Nu am putut să o accept pentru că soţul meu era bolnav”, a povestit ea pentru “Today” într-un interviu difuzat marţi. “Şi apoi mi-au oferit-o din nou, dar nu puteam călători din cauza COVID”, a explicat ea.


Citeşte şi: Teheranul cere UE să medieze criza dintre Iran şi SUA

La sfârşitul lunii noiembrie, publicul a aflat că legenda muzicii country nu deţine încă o Medalie, când moderatorul de televiziune Stephen Colber l-a întrebat pe fostul preşedinte Barack Obama de ce nu i-a oferit una.

Obama a admis că aceasta fost o greşeală şi că a crezut că artista deţinea deja o Medalie Prezidenţială a Libertăţii, însă a promis că vorbi despre acest subiect cu Joe Biden.

Citeşte şi: Actorul îndrăgit de o generaţie întreagă A MURIT la 44 de ani

Parton a precizat că biroul lui Biden a contactat-o în această privinţă, însă acum ezită dacă să primească sau nu medalia.

“Acum simt că, dacă o accept, fac politică, aşa că nu sunt sigură”, a mărturisit artista, care a împlinit 75 de ani pe 19 ianuarie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microplasticele pătrund adânc în organismele peştilor (studiu)

Microplasticele pătrund adânc în organismele peştilor (studiu) Omniprezente în mediu, microplasticele pătrund adânc în organismele peştilor, ajungând în număr mare în fileurile pe care le...

Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift

Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift Poliţia germană a reţinut un american suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift...

Trump a devenit din nou un star reality TV cu discursul său incoerent de la Convenţie

Trump a devenit din nou un star reality TV cu discursul său incoerent de la Convenţie Într-un discurs incoerent susţinut joi seară la Convenţia republicană,...

Johnny Depp s-a inspirat din tarot pentru a crea o nouă colecţie de tablouri

Johnny Depp s-a inspirat din tarot pentru a crea o nouă colecţie de tablouri Actorul Johnny Depp a recurs la iconografia cărţilor de tarot pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.