X

Donald Trump cere demisia preşedintelui Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor: Ar trebui să fie forțat să demisioneze din Congres

Președintele american Donald Trump a făcut apel joi preşedintelui Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor, Adam Schiff, să demisioneze, după ce raportul procurorului Robert Mueller a stabilit că nu a existat o “colaborare cu Rusia” în timpul alegerilor din 2016, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

“Adam Schiff, care a petrecut doi ani mințind în mod în mod deliberat, ar trebui să fie forțat să demisioneze din Congres”, a declarat Trump.

Citește și : PANICĂ în capitala statului Bangladesh: Zeci de oameni se aruncă pe geamuri, după ce un INCENDIU uriaș a cuprins o clădire de birouri (VIDEO)

Procurorul special american Robert Mueller și-a încheiat oficial ancheta privind ingerințele Rusiei în alegerile prezidențiale din Statele Unite, care au avut loc în 2016. Acesta nu a găsit nicio dovadă de colaborare între Donald Trump și Rusia.

Procurorul general William Barr a informat miercuri că intenționează să facă publică o versiune completă a raportului.

Citește și : Parlamentul britanic va dezbate pe 1 aprilie petiţia populară de anulare a Brexit-ului

Tags: Adam SchiffCamera ReprezentantilorDonald TrumpRobert MuellerrusiaWilliam Barr
Categorii: Știrile zilei