Donald Trump cere demiterea șefului CNN

Publicat:

Președintele american Donald Trump a postat joi un mesaj pe Twitter în care îl critică pe Jeff Zucker, șeful postului de televiziune american CNN și cere concedierea acestuia, relatează BBC, potrivit mediafax.

Președintele american consideră că „ura și părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizația media în „imposibilitatea de funcționare”.


Citește și: Trump se ia ‘la trântă’ cu coloșii din lumea internetului: ‘Este o problemă foarte gravă’

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-și salva credibilitatea”, a declarat președintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operație pe inimă.

Președintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

„Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite și la alte posturi- dintre acestea, NBC News este cel mai rău”, a declarat Trump.

Citește și: Atac xenofob împotriva unui migrant din Germania

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarânt că nu este onest și că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ținut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre președintele rus Vladimir Putin și despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune și publicații americane, printre care și Washington Post, deținut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.