Donald Trump Jr. va fi audiat joi în Comisia pentru afaceri judiciare a Senatului

Publicat:

Fiul cel mare al preşdintelui Donald Trump, Donald Trump Jr, va fi audiat joi în Comisia pentru afaceri judiciare a Senatului, care verifică acuzaţiile de interferenţă rusă în alegerile prezidenţiale din SUA, din 2016, au declarat miercuri consilieri din Senat, citat de Reuters.

Trump Jr. a fost invitat să depună mărturie într-o audiere publică din luna iulie, dar a ajuns la un acord pentru o audiere private.


“Aşteptăm cu nerăbdare o întâlnire profesională şi productivă şi apreciem ocazia de a ajuta comisia”, a declarat un avocat al lui Trump Jr, Alan Futerfas.

O întâlnire între Trump Jr., avocata rusă Natalia Veselniţkaia şi alţii în timpul campaniei electorale a făcut deja subiectul unei audieri în faţa unui mare juriu.

O serie de citaţii, interogatorii şi mărturii au relevat amploarea anchetelor cu privire la amestecul Rusieii în alegerile din Statele Unite, care vor afecta cu siguranţă preşedinţia lui Trump, comentează AP.

Donald Trump a negat în mod categoric orice complicitate cu Rusia în timpul campaniei prezidenţiale şi a catalogat ancheta drept o ”vânătoare de vrăjitoare” împotriva Casei Albe.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Guvernul Recean promite ‘să aducă’ Europa în toată ţara

Guvernul Recean promite 'să aducă' Europa în toată ţara Aflat într-o vizită de lucru în raionul Ceadîr-Lunga, prim-ministrul Dorin Recean a vizitat două proiecte implementate...

În memoria victimelor deportărilor staliniste. Expoziție inedită la Parlament

În memoria victimelor deportărilor staliniste. Expoziție inedită la Parlament Parlamentul găzduiește, în aceste zile, o expoziție tematică dedicată celor 75 de ani de la...

Au mai prins unul. Încă un escroc cu „ruda implicată în accident” – pe mâna poliției

Au mai prins unul. Încă un escroc cu „ruda implicată în accident” – pe mâna poliției Un tânăr de 18 ani din Ungheni a fost...

Măsuri anti-Șor: Flyone impune reguli noi pentru pasagerii curselor Erevan-Chișinău

Măsuri anti-Șor: Flyone impune reguli noi pentru pasagerii curselor Erevan-Chișinău Compania aeriană Flyone a stabilit noi reguli pentru pasagerii cursei Erevan-Chișinău, inclusiv verificare suplimentară, control de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.