X

Donald Trump : ‘Îmi pare foarte rău pentru generalul Flynn’

Preşedintele american Donald Trump a explicat luni dimineaţa că ‘îi pare foarte rău’ pentru fostul său consilier pe probleme de securitate naţională, Michael Flynn, inculpat vineri pentru că a minţit FBI în legătură cu convorbirile sale cu ambasadorul Rusiei în SUA, informează agerpres .

‘Îmi pare foarte rău pentru generalul Flynn, îmi pare foarte rău’, a declarat preşedintele american de la Casa Albă, înainte de a se deplasa spre Utah, vestul ţării.

‘Hillary Clinton a minţit de mai multe ori FBI şi nu i s-a întâmplat nimic. Flynn a minţit şi viaţa sa a fost distrusă’, a adăugat Trump.

Michael Flynn a pledat vinovat vineri pentru că a făcut declaraţii false în faţa poliţiei federale în legătură cu conversaţiile sale cu ambasadorul rus Serghei Kisliak.

Citește și : Irlanda : Înțelegerea din UE și Marea Britanie trebuie să garanteze neintroducerea ‘graniţei dure’ în interiorul insulei

El a confirmat că a acţionat în mod punctual în baza instrucţiunilor din partea unui ‘foarte înalt responsabil’ al echipei de tranziţie prezidenţială, care, potrivit mai multor mass-media din SUA, nu este nimeni altul decât Jared Kushner, ginere şi consilier apropiat al lui Donald Trump

‘A trebuit să-l destitui pe Flynn, pentru că el a minţit în faţa vicepreşedintelui FBI. El a pledat vinovat pentru aceste minciuni. Este trist, pentru că acţiunile sale în timpul tranziţiei au fost legale. El nu a ascuns nimic!’, a notat sâmbătă preşedintele american pe contul său de Twitter.

Duminică, tot pe această reţea socială, Donald Trump s-a declarat afectat de faptul că viaţa lui Michael Flynn ‘este distrusă’, denunţând o situaţie ‘cu standarde duble’

Tags: ambasadorul RusieiCasa AlbaconsilierDonald TrumpFBIHillary ClintonMichael FlynnSerghei KisliakSUA
Categorii: Știrile zilei