Donald Trump va semna un document care să contribuie la evitarea separării membrilor familiilor de migranţ

Publicat:

Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri că va semna un document care să contribuie la evitarea separării membrilor familiilor de migranţi care trec ilegal frontiera dintre Mexic şi SUA, transmit Reuters şi AFP, potrivit agerpres.

”Vrem să păstrăm familiile împreună. Voi semna ceva în curând”, a explicat Trump. El a spus că documentul respectiv va fi urmat de o lege.


Citește și : Statele Unite au redevenit prima ţară de solicitare de azil din cadrul OCDE (raport)

Administraţia americană a devenit ţinta criticilor interne şi internaţionale după ce peste 2.300 de minori au fost separaţi de părinţii lor în ultimele cinci săptămâni, în aceste cazuri fiind vorba de familii de migranţi.

Camera Reprezentanţilor a Congresului SUA urmează să supună la vot joi două proiecte de lege care ar stopa practica separării familiilor de migranţi şi ar soluţiona şi alte probleme legate de imigraţie.

Republicanii au subliniat însă că nu sunt siguri că vreuna dintre aceste măsuri va obţine suficient sprijin legislativ pentru a fi aprobată.

Citește și : Brexit: Premierul May obține un vot crucial al parlamentului pentru planul său privind ieșirea din UE

Rezultatele unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos date publicităţii marţi indică faptul că mai puţin de 33% dintre americani susţin politica administraţiei Trump în domeniul imigraţiei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Dodon nu se avântă în alegeri. Îl propune pe Stoianoglo

Dodon nu pretinde la Președinție. Îl propune pe Stoianoglo în calitate de candidat Liderul socialiștilor, Igor Dodon, nu va participa în calitate de candidat...

Mii de șoferi au fost sancționați în weekend

Mii de șoferi au fost sancționați în weekend În zilele de odihnă, inspectorii de patrulare au fixat și documentat peste 3 300 de încălcări din...

VIDEO// Un terorist căutat de Interpol a fost reținut în Moldova

Un terorist căutat de Interpol a fost reținut în Moldova Un cetățean georgian, căutat de Interpol pentru „terorism”, a fost reținut de la intrarea în...

Recean cere mai multe corturi anticaniculă

Recean cere mai multe corturi anticaniculă Prim-ministrul Dorin Recean a solicitat să fie instalate corturi anticaniculă. Despre aceasta a comunicat premierul la începutul ședinței de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.