Dorian Răilean, portarul echipei naționale a Republicii Moldova, a semnat cu Dinamo București

Publicat:

Dorian Răilean, portarul echipei naționale a Republicii Moldova, a semnat cu Dinamo București

Portarul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, Dorian Răilean, va juca în prima divizie românescă! Goakeeprul s-a transferat la Dinamo București, actualmente – penultima clasată în Superliga României. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului bucureștean.

Dorian Răilean a făcut și primele declarații după realizarea transferului. El a dezvăluit că Dinamo este un club greu de refuzat și că este mândru de faptul că a devenit parte a uneia dintre cele mai titrate și iubite echipe din România.


Răilean este al doilea fotbalist moldovean transferat de Dinamo în această iarnă. Săptămâna trecută cu clubul din capitala României a semnat și mijlocașul Petru Neagu.

Portarul moldovean a ajuns la Dinamo de la Chindia Tîrgoviște, club dintr-al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc și care, conform presei sportive de peste Prut, se confrunta cu probleme financiare.

Dorian Răilean a jucat la formația târgovișteană în vara anului trecut, iar până atunci a fost legitimat la o altă secundă divizionară, Unirea Dej. Mai devreme, portarul a fost și component al echipei Comuna Recea din județul Maramureș.

Răilean este discipol al clubului CSCT Buiucani, iar de-a lungul carierei a mai jucat la FC Tiraspol, Sfântul Gheorghe Suruceni, Dacia Chișinău și Petrocub Hâncești.

Dorian are 30 de ani și, la moment, este portarul titular al primei reprezentative a Republicii Moldova, pentru care a jucat 16 meciuri. Anul trecut, el a evoluat în toate cele 10 partide ale echipei noastre naționale.

Răilean ar putea debuta la noua sa echipă deja în următoarea etapă a Superligii românești de fotbal, în care Dinamo București se va confrunta cu Rapid București. Partida e programată pentru 27 ianuarie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Modificări legislative după crima din sect. Rîșcani: Cetățenii străini care au probleme cu legea nu vor mai putea să evite extrădarea din Moldova

Modificări legislative după crima din sect. Rîșcani: Cetățenii străini care au probleme cu legea nu vor mai putea să evite extrădarea din Moldova Cetățenii străini...

Zeci de persoane cad în plasa escrocheriei ‘rudei implicate în accident’

Zeci de persoane cad în plasa escrocheriei 'rudei implicate în accident' O escrocherie, care a lăsat fără bani o mulțime de oameni, se răspândește vertiginos...

Încă o veste bună: Permisele de conducere moldovenești și franceze vor fi recunoscute reciproc

Încă o veste bună: Permisele de conducere moldovenești și franceze vor fi recunoscute reciproc O veste bună pentru cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Franța. Aceștia...

Oficial: Grigore Belostecinic este candidatul PSDE la alegerile prezidențiale

Oficial: Grigore Belostecinic este candidatul PSDE la alegerile prezidențiale Fostul rector al Academiei de Studii Economice din Moldova și fostul deputat în Parlament, Grigore Belostecinic,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.