X

Două explozii produse în restaurante din Emiratele Arabe Unite; un mort şi mai mulţi răniţi

O persoană a murit şi alte câteva au fost rănite luni în două explozii separate produse în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, şi în Dubai, au anunţat poliţia şi presa locală, relatează Reuters, potrivit agerpres.

O butelie cu gaz a explodat luni într-un restaurant din Dubai şi o persoană şi-a pierdut viaţa, a informat presa locală.

Citește și : SUA se apropie de pragul de şase milioane de cazuri de coronavirus

Ziarul The National din Abu Dhabi, care citează un purtătorul de cuvânt al Apărării Civile din Dubai, a declarat că explozia a provocat un incendiu care a distrus parterul clădirii. Focul a fost stins după 33 de minute, a adăugat el.

În Abu Dhabi, explozia s-a produs în restaurantele KFC şi Hardees de pe strada Rashid bin Saeed, a precizat ziarul, adăugând că şi alte magazine au fost afectate.

Poliţia din Abu Dhabi a declarat că explozia s-a soldat cu rănirea mai multor persoane, iar locuitorii clădirii şi din zonele învecinate au fost evacuaţi.

Citește și : Testare gratuită pentru Covid pe străzile din Paris

Fotografii publicate pe reţelele sociale au arătat pagubele produse celor două restaurante, în timp ce un fum alb se ridica de la parterul clădirii.

Strada Rashid bin Saeed este cunoscută şi sub numele de “drumul de la aeroport”, unde consilieri ai preşedintelui american Donald Trump şi ai premierului israelian Benjamin Netanyahu urmează să sosească luni după-amiază.

Tags: Abu DhabiDubaiexploziiKFC
Categorii: Sinteze