Două zile de doliu național în Macedonia de Nord – VIDEO

Publicat:

Guvernul Macedoniei de Nord a declarat 14-15 februarie ca zile de doliu după un tragic accident rutier în care au murit 14 persoane, informează joi agenţia MIA, potrivit agerpres.

Prezentând condoleanţe familiilor victimelor, prim-ministrul Zoran Zaev a declarat că cinci dintre răniţi se luptă pentru viaţa lor.


Citește și: Oficialii cubanezi anunță că SUA pregătesc INVAZIA Venezuelei

Cauza accidentului va fi dezvăluită cât mai curând posibil, a spus Zaev. Ancheta la locul accidentului urmează a fi reluată joi, a anunţat la rândul său ministrul de interne Oliver Spasovski.

Accidentul s-a produs pe şoseaua din nordul ţării Skopje-Tetovo miercuri în jurul orei 17:00, când autobuzul cu zeci de pasageri la bord a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat.

Citește și: Israelul se opune unei vizite a Consiliului de Securitate în Orientul Mijlociu

“Numărul morţilor ar putea creşte deoarece sunt persoane rănite în stare gravă şi care sunt operate”, a precizat anterior ministrul sănătăţii Venko Filipce, citat de AFP, adăugând că 40 dintre cei 50 de pasageri ai autocarului au fost spitalizaţi.

Şeful serviciilor de urgenţă, Ilir Asani, a declarat presei locale că cel puţin cinci persoane, între care o femeie însărcinată, au fost grav rănite în accident.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.