X

Dronele rusești au lovit de două ori în același loc în regiunea Hmelnîțkîi și au omorât doi salvatori

Dronele rusești au lovit în același loc într-un interval de câteva ore și au omorât doi membri ai echipelor de intervenție din Ucraina. Atacurile au avut loc în regiunea Hmelnîțkîi, informează mediafax.

Doi salvatori au murit și trei au fost răniți în atacul cu drone din Hmelnîțkîi, în centrul Ucrainei, a anunțat ministrul ucrainean de interne. Dronele rusești au lovit de două ori în același loc, a explicat ministrul ucrainean.

Citește și : Un an de RĂZBOI în Ucraina! Secretarul general al ONU critică un afront adus conştiinţei colective

„Astăzi, echipa Ministerului ucrainean de Interne a pierdut doi salvatori: Vladyslav Dvorak, în vârstă de 21 de ani, și Serhii Sevruk, în vârstă de 31 de ani. Împreună cu colegii lor din cadrul Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei, ei eliminau consecințele unui atac rusesc cu drone în regiunea Hmelnîțkîi în timpul nopții. Apoi inamicul a atacat din nou. În mod deliberat inamicul i-a vizat pe eroii noștri neînarmați. Alți trei salvatori au fost răniți. Acum, medicii le oferă toată asistența necesară”, a declarat luni Ihor Klymenko, potrivit CNN.

Alte atacuri au avut loc în estul Ucrainei. Cel puțin două persoane au fost rănite în timpul bombardamentelor rusești din regiunea Donețk, în ultimele 24 de ore, potrivit lui Pavlo Kyrylenko, șeful administrației militare din regiunea Donețk.

O persoană a fost rănită în Kurakhove și mai multe clădiri din zonă au fost, avariate, a precizat el. O altă persoană a fost rănită și trei case au fost avariate în Kostiantynivka, a adăugat Kyrylenko. Orașele Vuhledar, Novoukrainka și Bohoiavlenka au fost și ele atacate de ruși.

Citește și : Biden: Ieşirea Rusiei din START III nu indică intenţia de a recurge la arme nucleare

 

Tags: droneHmelnîțkîiSerhii SevrukucrainaVladyslav DvorakVuhledar
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina