X

Drumurile naționale sunt curățate și se circulă fără restricţii

Drumurile naționale sunt curățate și se circulă fără restricţii

După 48 de ore de calvar, drumurile au fost deblocate de sute de drumari, salvatori, polițiști, voluntari, agricultori și companii private care au acordat ajutor.

Despre aceasta a asigurat ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, transmite Știri.md.

„Vreau să mulțumesc fiecărui om care a pus umărul și a ajutat la depășirea consecințelor acestei calamități naturale. Am văzut cum drumarii, ziua și noaptea, au scos mașini și oameni din straturi de peste 2-3 metri de zăpadă. Am văzut cum unele companii și-au adus echipamentele de la nordul țării pentru a ajuta în zonele cele mai afectate, la Căușeni, Comrat, Ceadâr-Lunga, Vulcănești, Ștefan Vodă, Cimișlia, Cahul. Am văzut cum agricultorii și-au pus la dispoziție tractoarele pentru a ajuta oamenii. Polițiștii și salvatorii au fost prezenți în cele mai complicate locuri pentru a ajuta. 

Oameni buni, vă mulțumim!

PS: La moment, echipele de intervenție continuă să lucreze pe drumurile naționale pentru a extinde partea carosabilă și a asigura circulația în siguranță”, a declarat Spînu.

Citeşte şi: CSJ a respins contestația unei candidate la funcția de membră a CSM – Stiripesurse.md

De menționat că, în ultimele 24 de ore, angajații IGSU au deblocat și tractat 169 de mijloace de transport, dar și șapte ambulanțe rămase împotmolite în urma condițiilor meteo nefavorabile.

Tags: Andrei Spînudrumuriiarna
Categorii: SocialȘtirile zilei