X

Dublurile în ceară ale lui Trump dispar din muzeele lumii: Aruncat la gunoi în Germania, mutat într-un depozit în Paris

Aruncat la gunoi în Germania, reîmbrăcat în jucător de golf la Londra, dublurile în ceară ale celui de-al 45-lea preşedinte al SUA dispar din muzeele lumii. Fără a aştepta finalul oficial al mandatului lui Trump, Muzeul Grévin din Paris a îndepărtat din expoziţie, marţi, statuia preşedintelui învins de Joe Biden, potrivit news.ro .

Dublura lui Donald Trump a fost mutată într-un depozit secret din regiunea pariziană unde se află statuile a mii de personaje istorice sau personalităţi care nu mai sunt de actualitate.

Citește și : Franța vrea controale sanitare la frontierele din interiorul UE

“Vom păstra un timp statuia lui Donald Trump. Poate că vom avea ocazia de a o folosi ca monstru pentru a sărbători Halloween-ul”, a mărturisit pentru AFP Yves Delhommeau, directorul Muzeului Grévin, închis din octombrie din cauza crizei sanitare.

Grévin a scăpat de dublura preşedintelui american: “Era un infern! În fiecare săptămână, trebuia să-i retuşăm nările pentru că vizitatorii îşi făceau fotografii cu el punându-i un deget în nas”, a precizat unul dintre membrii atelierului muzeului.

De la anunţul victoriei lui Joe Biden, unul dintre sculptorii de la Grévin, Claus Velte, a început să creeze dublura din ceară a preşedintelui american care va fi gata în două luni.

Citește și : Donald Trump a plecat pentru ULTIMA DATĂ de la Casa Albă

“Sperăm să redeschidem de îndată ce situaţia sanitară o va permite”, a spus directorul muzeului care nu s-a confruntat niciodată cu o perioadă atât de lungă de închidere, de la înfiinţare sa în 1882. În mod obişnuit, muzeul parizian primeşte 700.000 de vizitatori în fiecare an.

Tags: Claus VelteDonald TrumpMuzeul GrévinparisYves Delhommeau
Categorii: Diaspora