Duminică se va desfășura Maratonul de Ciclism „Velo Road Chișinău”

Cicliștii experimentați și amatori sunt invitați să participe la maratonul „Velo Road Chișinău”, care va avea loc pe 4 august. Municipalitatea precizează că evenimentul este menit să promoveze modul sănătos de viață și participarea activă a tinerilor din Chișinău, popularizând mersul pe bicicletă și transportul alternativ, transmite IPN.

Startul competiției va fi dat la ora 9.00, în apropierea sediului Primăriei Chișinău. Participanții vor pedala pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, îndreptându-se spre Centrul comercial UNIC. După ce ajung la centrul comercial, se vor întoarce și se vor îndrepta spre strada Ion Creangă, apoi spre  parcul „La izvorˮ, la sediul Centrului de Tineret Buiucani, unde va fi finalul traseului.


Citește și: Tânăr din Cahul amendat și lăsat fără motocicletă pentru tulburarea liniștii publice

Persoanele care vor decide să se înscrie la cursă trebuie să completeze un formular. Participanții sunt rugați să poartă cască de protecție și genunchiere pentru siguranța, să verifice starea tehnică a bicicletei/trotinetei înainte de eveniment și să ia cu ei apă de băut.

Taxe pentru participarea la maraton nu se percep.