X

Duminica viitoare, unghenenii au de ales între primarul pro-european și omul lui Plahotniuc

La Ungheni cetățenii vor avea de alege duminica viitoare între candidatul pro-european și omul din perioada lui Plahotniuc. Cu un asemenea mesaj a venit deputatul PAS, Radu Marian.

„Duminica viitoare, unghenenii au de ales între:

Vitalie Vrabie, fost șef de vamă din perioada lui Plahotniuc (regim care a sărăcit oamenii și a adus teroare în Moldova) și fost ministru al apărării comunist, reprezentant de vază al trecutului sovietic, când localitățile noastre erau lăsate de izbeliște, iar Moldova – uitată de lume.

Citește și : Alți nouă moldoveni au fost evacuați din Fâșia Gaza

Dionisie Ternovschi, candidatul pro-european – o garanție a dezvoltării în continuare a Ungheniului și a accesării fondurilor europene pentru oraș, un viitor primar care va contribui la aducerea Uniunii Europene acasă.

Îndemn toți unghenenii să facă alegerea firească și să voteze Dionisie Ternovschi. Am toată încrederea că pe 19 noiembrie unghenenii vor ține poarta către Europa deschisă!”, a declarat deputatul.

Citește și : Energia electrică se ieftinește

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit data de 19 noiembrie pentru desfășurarea turului II al alegerilor locale generale în 273 de localități din țară.

Tags: alegeriDionisie TernovschieuropaPlahotniucungheni
Categorii: PoliticăȘtirile zilei