După pliantele lui Carp, în oraș au apărut şi banerele MAN

Publicat:

După ce în oraș și în suburbii au început să fie împărțite pliante cu Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinău, în condițiile în care campania electorală pentru alegerile locale generale încă nu a început, au apărut și banere MAN, partid condus de primarul Ion Ceban. „Cei doi sunt de o teapă, ambii încalcă legea. Unul are resursa administrativă a Guvernului și puterea mass-media, celălalt folosește Primăria în detrimentul bugetului”, a menționat Alexandr Odințov.

Cei doi sunt de o teapă, ambii încalcă legea. Unul are resursa administrativă a Guvernului și puterea mass-media, celălalt folosește Primăria și tipărește ziarul „Chișinău” în culoare verde în detrimentul bugetului!
Ambele partide fac concerte de PR din contul chișinăuienilor! Începerea unei campanii electorale înainte de startul oficial al acesteia este ca și cum persoanele transgender ar participa la sportul feminin – dezgustător, amoral și ilegal!
Este evident: chișinăuienii trebuie să facă o altă alegere!”, a scris Odințov.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a admis parțial sesizările înaintate mai multe formațiuni politice, privind încălcarea legislației electorale în vigoare, prin desfășurarea acțiunilor de agitație electorală de către PAS și a candidatului înaintate de partid la funcția de primar al capitalei Lilian Carp, în afara perioadei stabilite. Deciziile au fost aprobate în cadrul ședinței din 14 iulie. Contactați de UNIMEDIA, reprezentanții PAS au venit cu o reacție.


La data de 4 iulie, Partidul Național Moldovenesc a acuzat partidul de la guvernare, dar și pe candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Chișinău, Lilian Carp, că ar fi încălcat legea electorală. Liderul PNM, Dragoș Galbur, a anunțat că a depus o sesizare la Comisia Electorală Centrală, după ce au început să fie împărțite pliante cu Lilian Carp, în condițiile în care campania electorală pentru alegerile locale generale încă nu a început. Solicitat de UNIMEDIA, PAS a venit cu o reacție.

Citeşte şi: R. Moldova poate deveni un refugiu sigur pentru corupții din țările implicate în război – Stiripesurse.md

Candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Chișinău, Lilian Carp, susține că regretă semnătura pe care a dat-o pentru numirea lui Vlad Plahotniuc în funcția de prim-ministru. Carp a declarat, în cadrul emisiunii În PROfunzime, că decizia a fost una colectivă. „Da, eu regret acea semnătură, dar eu nu regret acțiunile pe care le-am întreprins”, a menționat acesta.

Deputatul PAS Lilian Carp este candidatul partidului de guvernământ pentru fotoliul de primar al capitalei, la alegerile locale din toamnă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

BIOGRAFIE – Keir Starmer: cine este noul premier al Marii Britanii şi ce promite?

BIOGRAFIE - Keir Starmer: cine este noul premier al Marii Britanii şi ce promite? Când Keir Starmer a fost ales să conducă Partidul Laburist din...

Serviciul Vamal implementează un nou sistem computerizat de tranzit

Serviciul Vamal implementează un nou sistem computerizat de tranzit Serviciul Vamal a anunțat că au avut loc primele două operațiuni de tranzit în cadrul Noului...

Fundașul Hector Crecesco a semnat cu Feyenoord Rotterdam

Fundașul Hector Crecesco a semnat cu Feyenoord Rotterdam Un moldovean va juca în una dintre cele mai bune academii de fotbal olandeze. Este vorba de...

Încă doi preoți au părăsit Mitropolia Moldovei

Încă doi preoți au părăsit Mitropolia Moldovei Doi preoți au fost opriți din a oficia slujbe religioase, începând cu data de 5 iulie curent, anunță...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.