Duterte A GLUMIT când a spus că filipinezii ar trebui vaccinaţi în somn

Publicat:

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte doar a glumit când a sugerat ca filipinezii ezitanţi cu privire la vaccinuri ar trebui să fie imunizaţi anti-COVID în timp ce dorm, a declarat joi Harry Roque, purtătorul de cuvânt al şefului statului filipinez, relatează dpa, potrivit agerpres.

Harry Roque a declarat că afirmaţia preşedintelui a fost făcută în glumă pentru a anima reuniunea de luni seara a cabinetului filipinez, fragmente din care au fost transmise de televiziuni.


Citeşte şi: Israelul a bombardat Siria! Patru oameni au fost ucişi – Black News

“Acele întâlniri sunt foarte lungi şi voi vedeţi doar o parte din ele”, a spus Roque în cadrul unei conferinţe de presă. “Pentru a nu adormi, avem nevoie de câteva glume”, a mai spus el.

Preşedintele Duterte a făcut propunerea în timp ce şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la continuarea răspândirii COVID-19, peste 2,69 milioane de filipinezi fiind infectaţi de anul trecut.

Peste 40.000 de persoane au murit din cauza COVID-19, a anunţat Ministerul filipinez al Sănătăţii.

“Ştiu că mulţi oameni nu vor încă să se vaccineze”, a spus Duterte. “Asta este problema”, a adăugat el.

Citeşte şi: ATAC cu arcul în Norvegia! Sunt morţi şi răniţi! – Black News

Preşedintele a afirmat că autorităţile ar trebui să îi caute pe cei care sunt reticenţi în a fi vaccinaţi şi “să intrăm în casele lor în timp ce dorm şi să-i vaccinăm”. “Voi conduce misiunea”, a adăugat el.

Peste 25,5 milioane de filipinezi, sau peste 23% din populaţia totală a ţării, a fost complet vaccinată de la lansarea campaniei de imunizare în martie. Vaccinarea anti-COVID a copiilor va începe vineri în Filipine.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.