X

Ed Sheeran a devenit acţionar minoritar la clubul din Premier League Ipswich Town

Ed Sheeran a devenit acţionar minoritar la clubul din Premier League Ipswich Town

Clubul Ipswich Town, promovat în Premier League la finalul sezonului trecut, a anunţat că Ed Sheeran a achiziţionat o participaţie minoritară, astfel că a devenit acţionar al grupării.

Ed Sheeran, fan de-o viaţă care a fost sponsorul tricourilor pentru echipa masculină şi cea feminină începând din 2021, a achiziţionat acţiunile prin intermediul Gamechanger 20 Ltd, a precizat clubul. Participaţia sa la clubul de fotbal este de 1,4 %, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Ca parte a acordului, Ed Sheeran va beneficia pe termen lung de o lojă la stadionul Portman Road, pe care a personalizat-o înainte de sezonul 2024/25.

Sheeran nu va face parte din consiliul de administraţie al clubului de fotbal, deoarece aceasta este doar o investiţie pasivă şi minoritară.

„Sunt foarte încântat că am cumpărat un mic procent din clubul de fotbal din oraşul meu natal”, a declarat Ed Sheeran. ”Este visul oricărui suporter de fotbal să fie proprietar al clubului pe care îl susţine şi mă simt foarte recunoscător pentru această oportunitate. Trăiesc în Suffolk de când aveam trei ani şi, în timp ce călătoresc în lume şi uneori mă simt ca un străin în oraşele mari, Suffolk şi Ipswich m-au făcut întotdeauna să mă simt parte a comunităţii şi protejat”.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Ipswich Town, care revine în Premier League după o absenţă de 22 de ani, îşi va începe sezonul sâmbătă, pe Portman Road, cu o confruntare cu Liverpool. 

 

Tags: Ed SheeranIpswich TownPremier League
Diverse