X

Eddie Murphy și Paige Butcher s-au căsătorit. Nuntă de poveste în Caraibe

Eddie Murphy și Paige Butcher s-au căsătorit. Nuntă de poveste în Caraibe

Eddie Murphy și Paige Butcher s-au căsătorit. Cuplul a avut parte de o ceremonie restrânsă în Caraibe. La nunta lor au participat prietenii apropiați și familia. Actorul de comedie și partenera sa au vrut să păstreze momentul intim și privat.

Eddie Murphy și logodnica sa s-au căsătorit în mod oficial. Actorul, în vârstă de 63 de ani, și modelul australian, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit după ce s-au logodit în septembrie 2018, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Eddie Murphy și Paige Butcher s-au căsătorit

People a confirmat căsătoria copilului. Imaginile de la nuntă au început deja să circule în mediul online. Cei doi au împreună, de asemenea, o fiică de 8 ani, Izza Oona, și un fiu de 5 ani, Max Charles.

Murphy și Butcher s-au căsătorit pe data de 9 iulie, în Anguilla, în timpul unei ceremonii private. Ceremonia a fost ținută secretă până în acest moment și a avut loc în fața familiei și a prietenilor apropiați.

Butcher a purtat o rochie superbă de mireasă. Aceasta a ales o rochie tip corset împodobită cu dantelă, concepută de Mira Zwillinger.

Murphy a purtat un costum alb semnat de Brioni. Acest eveniment marchează a doua căsătorie pentru Eddie Murphy și prima pentru Butcher.

Vestea nunții a fost făcută publică la mai puțin de o lună după ce Murphy și logodnica sa au pozat împreună la premiera Beverly Hills Cop: Axel F din Los Angeles.

Celor doi li s-au alăturat pe covorul roșu fiicele actorului, Bria, 34 de ani, Shayne Audra, 29 de ani, și Bella Zahra, 22 de ani, pe care le are cu fosta sa soție, Nicole.

Actorul de comedie și partenera sa nu au vrut să dezvășluie foarte mult einformații despre nunta lor. Cei doi au preferat să lase imaginile să vorbească de la sine despre evenimentul intim și restrânsă. Murphy a părut mai fericit ca niciodată alături de partenera sa de viață, scrie PageSix.

Eddie Murphy și Paige Butcher trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Eddie Murphy și Paige Butcher au început să se întâlnească încă din anul 2012. Cei doi au adus pe lume primul copil, Izzy, pe 3 mai 2016.

Cuplul nu a pierdut timpul, iar pe 30 noiembrie 2018 a adus pe lume cel de-al doilea copil, max. Max a venit pe lume la doar două luni după ce părinții săi s-au logodit.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Deși soția actorului nu oferă des interviuri, ea a vorbit deseori despre murphy atunci când a avut ocazia. De altfel, Paige a oferit un interviu emoționant la Globurile de Aur 2020.

Paige a dezvăluit atunci că soțul său este extrem de romantic și grijuliu. Trei ani mai târziu, Murphy i-a mulțumit public soției sale într-un discurs susținut atunci când a primit premiul Cecil B. De Mille.

Fosta soție a actorului de comedie, Nicole Murphy, nu a făcut niciun comentariu public cu privire la căsătoria acestuia. Nicole și fostul ei soț au păstrat o relație bună pentru a-și putea crește copiii împreună chiar și după divorț.

 

Tags: caraibeEddie MurphyPaige Butcher
Diverse