Educatoare acuzată de abuz la Glodeni. Ar fi tuns părul unei fetițe

Publicat:

Educatoare acuzată de abuz la Glodeni. Ar fi tuns părul unei fetițe

Scandal de proporții într-o grădiniță din Glodeni după ce una dintre educatoarele instituției a decis să „îndrepte bretonul”  unei fetițe din grupa sa pentru că „nu-i plăcea cum arată”. Potrivit postului de televiziune TVN, incidentul a fost sesizat de mătușa fetiței, care s-a declarat șocată de comportamentul educatoarei.

„Pentru educatoare a fost ceva normal și ea nici nu recunoaște că aceasta ar fi o ceva ce este ieșit din comun, ce faceți isterică, așa mi-a spus, ce faceți isterică, ce e aici rău, o să-i crească”, a declarat mătușa copilei, Tatiana Tiron, pentru sursa citată.


Citește și: Rujeola impune regim sanitar strict în școlile din Chișinău

Rudele copilei califică comportamentul educatoarei drept un „abuz” și susțin că fetița a fost „afectată”. La rândul său, educatoarea a declarat pentru jurnaliștii de la TVN că a făcut ce a făcut cu cele mai bune intenții.

„A venit de acasă cu o parte așa, o parte așa, ce trebuia să fac cu copilă, dacă ea era așa și o parte de păr iaca așa, și așa, și iar așa, eu am îndreptat la copil ca să nu stea”.

Reprezentanții Direcției Învățământ a raionul Glodeni spun că vor iniția o anchetă în acest caz. Potrivit lor gestul educatoarei este unul condamnabil.

Potrivit statisticelor de la începutul acestui an, în instituțiile de învățământ din țară, au fost înregistrate 37 de cazuri în care cadrele didactice au avut un comportament necorespunzător față de copii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ambasadorul Rusiei la ONU îl contrazice pe Trump: Războiul din Ucraina nu se poate încheia într-o singură zi

Ambasadorul Rusiei la ONU îl contrazice pe Trump: Războiul din Ucraina nu se poate încheia într-o singură zi Ambasadorul Rusiei la ONU, Vassili Nebenzia, a...

VIDEO – Postările de pe Facebook ale Victoriei Sanduța, puse în discuție la CSM

VIDEO - Postările de pe Facebook ale Victoriei Sanduța, puse în discuție la CSM Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a propus președintei Republicii Moldova eliberarea...

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea Autoritățile anunță că alerta s-a dovedit a fi falsă. Astfel, Aeroportul și-a reluat activitatea în...

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord Un troleibuz cu circa 40 de pasageri la bord a fost implicat într-un accident...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.