X

Efros vine cu detalii noi despre expulzarea şefului Sputnik

Efros vine cu detalii noi despre expulzarea şefului Sputnik

Ministrul Afacerilor Interne, Andrian Efros, a venit cu detalii despre expulzarea directorului Sputnik. Efros a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că nu este adevărat că Vitalii Denisov nu a fost lăsat să-și ia animalele de companie, dar el nici nu le avea.

Noi prin Inspectoratul de Migrație am asigurat toate procedurile ce ține de Ministerul Afacerilor Interne. Noi nu putem interveni și noi nu putem expulza persoane fără a avea o decizie și un document clar care stabilește expulzare imediată de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite Unimedia.info.

„Sunt speculații și mă refer la ultimul caz de expulzare. S-a vehiculat foarte mult că nu a reușit să-și strângă hainele, să-și ia animalele de companie. Este o aberație, nu a avut animale de companie”, a menționat Efros.

Efros vine cu detalii noi despre expulzarea şefului Sputnik

Însărcinatul cu afaceri al R. Moldova la Moscova a fost convocat la Ministerul de Externe al Rusiei în legătură cu expulzarea șefului Sputnik Moldova, Vitalii Denisov.

Citeşte şi: Curtea Constituțională: Marina Tauber ar putea participa la alegerile locale în calitate de candidat independent – Stiripesurse.md

Asta după ce șeful Sputnik Moldova, Vitalii Denisov, cetățean al Federației Ruse, a fost declarat persoană indezirabilă în R. Moldova pe un termen de 10 ani.

Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu un șir de precizări după ce șeful Sputnik Moldova a fost declarat persoană indezirabilă.

Tags: Andrian EfrosmoscovaR. MoldovaSputnik MoldovaVitalii Denisov
Categorii: PoliticăȘtirile zilei