Elon Musk acuză Twitter de fraudă

Publicat:

Elon Musk acuză Twitter de fraudă, susținând că platforma de socializare l-a indus în eroare cu privire la aspectele cheie ale afacerii sale înainte de a accepta achiziția de 44 de miliarde de dolari, pe măsură ce lupta în instanță se încinge , informează mediafax.

Șeful Tesla a argumentat în dosarul depus la o instanță din Delaware că numărul de utilizatori cărora li se poate afișa publicitate pe platformă este cu mult sub cifrele firmei, conform AFP.


Citește și : SUA ‘nu vor permite’ Chinei să izoleze Taiwanul

“Datele Twitter s-au destrămat încet, Twitter închizând cu frenezie porțile informațiilor într-o încercare disperată de a împiedica părțile să îi descopere frauda”, se arată în cerere.

În propriul său dosar, Twitter a respins argumentul miliardarului, numindu-l “la fel de neverosimil și contrar faptelor pe cât pare”.

“Potrivit lui Musk, el – miliardarul fondator al mai multor companii, sfătuit de bancheri și avocați de pe Wall Street – a fost păcălit de Twitter să semneze un acord de fuziune de 44 de miliarde de dolari”, a declarat Twitter.

Elon Musk a contraatacat și a dat în judecată Twitter, intensificându-şi lupta juridică împotriva companiei de socializare în legătură cu încercarea sa de a renunţa la achiziţia de 44 de miliarde de dolari.

Citește și : Rusia pregăteşte o ofensivă majoră în regiunea Herson

Musk, cea mai bogată persoană din lume şi directorul general al Tesla, a declarat pe 8 iulie că renunţă la preluare şi a acuzat Twitter că a încălcat acordul prin prezentarea eronată a numărului de conturi false de pe platforma sa.

Twitter l-a dat în judecată câteva zile mai târziu, calificând afirmaţiile privind conturile false drept o diversiune şi spunând că Musk era obligat prin contractul de fuziune să încheie tranzacţia la 54,20 dolari pe acţiune.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 17 iulie 2024

Horoscop 17 iulie 2024  Nativii din zodia Capricorn se concentrează pe carieră, în timp ce Gemenii au o zi plină de energie, potrivit stiripesurse. Horoscop...

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia Specialiștii au realizat o nouă hartă...

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.