Elon Musk: ‘Nimănui din mass-media NU-I PASĂ’ de expunerea presupușilor clienți ai lui Jeffrey Epstein

Publicat:

Cea mai bogată persoană din lume loveşte dur în mass-media pentru că ar fi fost dezinteresată în investigarea clienților suspectați ai presupusei rețele de trafic sexual conduse de Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, relatează The Epoch Times.

Într-o serie de tweet-uri lansate pe 4 iunie, CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a spus că este „remarcabil” faptul că Departamentul de Justiție al SUA nu a publicat lista clienților condamnatului infractor sexual Epstein și a co-conspiraţionistei sale Maxwell, o traficantă sexuală deja condamnată. Cei doi au fost acuzați că au procurat, traficat și abuzat sexual o vastă rețea de minore cu vârste mai mici de 11 ani.


Ceea ce este mai „remarcabil”, a spus Musk, este că „nimănui din mass-media nu îi pasă” de cazul Epstein-Maxwell.

Deși Epstein și Maxwell au fost acuzați de operarea unei rețele de trafic sexual de copii, niciunul dintre clienții lor nu a fost acuzat. Potrivit unor supraviețuitori ai abuzului, clienții reţelei includ politicieni puternici, oameni de afaceri și alți lideri influenți, care, de când a izbucnit scandalul Epstein, au încercat să se distanțeze de el.

Epstein, care în 2008 a fost acuzat și condamnat pentru că a cerut unei minore să se prostitueze, a fost găsit mort într-o închisoare federală din New York în august 2019. La acea vreme, el aștepta judecată pentru acuzații de trafic sexual pentru abuzarea de femei și fete în Manhattan și Florida între 2002 şi 2005.

Biroul de examinare medicală din New York a decis că moartea lui a fost sinucidere prin spânzurare. Cu toate acestea, un medic legist care a fost angajat de fratele său, Mark Epstein, a spus că autopsia lui Epstein a indicat mai mult o omucidere, nu sinucidere.

Un juriu a găsit-o pe Maxwell vinovată de șase acuzații de trafic sexual în decembrie 2021.

„Uneori cred că lista mea de „listă a duşmanilor este prea scurtă, așa că…” a scris Musk în firul postărilor de pe Twitter.

Un comentator al amenințării a postat o poză cu Musk și Maxwell la o petrecere Vanity Fair în 2014. Ca răspuns la imagine, Musk a mai aruncat un croşeu asupra celor care susțin teoria că el este asociat cu Maxwell și Epstein.

„Ah, da, Maxwell m-a fotografiat la o petrecere a premiilor Oscar @VanityFair – ar trebui să te întrebi de ce au invitat-o”, a scris Musk. „Aceiași oameni care rostogolesc la nesfârşit această fotografie nu spun nimic despre oamenii de seamă care au mers de fapt de zeci de ori pe insula lor. De asemenea, foarte ciudat…”

Miliardarul a evidențiat mai târziu un articol Vanity Fair publicat în 2003, care spune: „În ultimul timp, stilul de zbor al lui Jeffrey Epstein a desenat ‘ooh’ și ‘aahs’: finanțatorul burlac locuiește în cea mai mare reședință privată din New York, pretinde că ia doar miliardari ca şi clienți, și zboară cu celebrități precum Bill Clinton și Kevin Spacey la bordul Boeing-ul său 727.”

„Interesant”, a scris Musk.

Comentariile lui Musk cu privire la cazul Epstein-Maxwell au venit la câteva săptămâni după ce a întrebat de ce Vanity Fair a invitat-o pe Maxwell la o petrecere la care a participat Musk în 2014. Pe atunci, el a întrebat și de ce niciunul dintre presupușii clienți ai lui Epstein nu a „căzut”.

„Unde este lista lor de „clienți”? Nu ar trebui să cadă măcar unul dintre ei!?” a comentat Musk.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC constată o coaliție camuflată în campania pentru prezidențiale

CEC constată o coaliție camuflată în campania pentru prezidențiale Comisia Electorală Centrală (CEC) a dedus existența unui „bloc electoral camuflat” între Partidul „Viitorul Moldovei”, condus...

ANI a luat la puricat averea fostei judecătoare Nina Cernat

ANI a luat la puricat averea fostei judecătoare Nina Cernat Inspectorii de integritate au luat la puricat averea fostei judecătoare și membră a Consiliului Superior...

Încă un fals în mediul online. Alerta vine de la avocați

Încă un fals în mediul online. Alerta vine de la avocați Uniunea Avocaților din Republica Moldova reclamă existența unui cont fals pe o rețea de...

R. Moldova își adaptează legislația în domeniul traficului aerian

R. Moldova își adaptează legislația în domeniul traficului aerian Legislația R. Moldova în domeniul traficului aerian va fi alinată la normele europene privind conceptul spațiului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.