Elon Musk răspunde acuzaţiilor de abuz sexual: ‘Totul este un complot politic!’

Publicat:

Multimiliardarul Elon Musk a respins acuzaţiile potrivit cărora ar fi agresat sexual o stewardesă în urmă cu şase ani, denunţând un complot “politic”, informează AFP, potrivit agerpres.

Patronul Tesla şi cel mai bogat om din lume a reacţionat pe Twitter, reţeaua de socializare pe care vrea să o cumpere, în urma unui articol publicat joi.


Citeşte şi: Medvedev critică sancţiunile NEBUNEŞTI dictate de Occident împotriva Rusiei – Black News

Publicaţia independentă online The Insider a relatat că grupul aerospaţial al lui Musk, SpaceX, a plătit în 2018 250.000 de dolari unei femei pentru a renunţa la o plângere legată de un comportament necorespunzător al acestuia.

Antreprenorul în vârstă de 50 de ani este acuzat că, în timp ce primea un masaj de la femeie într-un zbor privat spre Londra, i-ar fi arătat penisul în erecţie, i-ar fi atins picioarele fără consimţământul ei şi i-ar fi solicitat un act sexual.

Articolul citează în special o femeie care susţine că este o prietenă cu stewardesa.

“Atacurile la adresa mea ar trebui să fie privite printr-o prismă politică – este modul lor (josnic) obişnuit de a face lucrurile”, a scris joi pe Twitter Musk, fără a preciza pe cine vizează.

“O provoc pe această mincinoasă care susţine că prietena ei m-a văzut ‘descoperit’: spune-mi un singur lucru, orice (cicatrice, tatuaje…) care nu este cunoscut public”, a declarat el. “Nu va putea să o facă, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a adăugat Musk.

Patronul născut în Africa de Sud – cu cetăţenie sud-africană, americană şi canadiană – s-a apropiat recent de republicani, după ce anterior îi susţinuse pe democraţi.

Citește și: Canada INTERZICE tehnologia 5G a chinezilor de la Huawei şi ZTE – Black News

“Uitaţi-vă acum cum îşi desfăşoară campania de trucuri murdare împotriva mea”, a adăugat Musk, a cărui avere este estimată la circa 265 de miliarde de euro.

El şi-a suspendat săptămâna aceasta oferta de preluare a Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari din cauza lipsei de claritate cu privire la conturile false, dar s-a declarat “încă angajat” să finalizeze tranzacţia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE vrea să înființeze centre de detenție în țările vecine care doresc să adere la blocul comunitar, precum Serbia, Albania și Moldova

UE vrea să înființeze centre de detenție în țările vecine care doresc să adere la blocul comunitar, precum Serbia, Albania și Moldova Un summit la...

Serviciul Vamal a constatat apariția obligației vamale suplimentare în cuantum de 2,94 mln. lei

Serviciul Vamal a constatat apariția obligației vamale suplimentare în cuantum de 2,94 mln. lei În rezultatul controalelor ulterioare finalizate în perioada 23 septembrie - 4...

VIDEO – Comandourile ucrainene au cucerit mai multe platforme de pe Marea Neagră ocupate de forțele rusești

VIDEO - Comandourile ucrainene au cucerit mai multe platforme de pe Marea Neagră ocupate de forțele rusești Trupe de comando ucrainene au luat cu asalt...

Accident tragic lângă Peresecina: O femeie de 63 de ani a murit

Accident tragic lângă Peresecina: O femeie de 63 de ani a murit O femeie de 63 de ani a decedat, iar alta a fost transportată...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.