X

Elon Musk spune că nu a fost în România de Halloween şi nici nu îl cunoaşte pe Andrew Tate

Miliardarul Elon Musk spune sâmbătă, într-o postare pe Twitter, că nu a fost în România de Halloween şi nici nu îl cunoaşte pe controversatul Andrew Tate, influencerul britanic care a fost arestat de DIICOT pentru trafic de persoane şi viol , scrie news.ro

Şeful Tesla face aceste precizări răspunzând la tweet-ul unui influencer pro-Trump, Ian Miles Cheong, care sugerase că Elon Musk ar fi fost în România la petreceri date de Andrew Tate.

Citește și : Kievul se aşteaptă la întreruperi repetate de electricitate toată iarna

„Aştia normalii care nu au auzit niciodată de Andrew Tate, cred că el este proprietarul Rumble şi că Elon Musk a fost la una dintre petrecerile sale sexuale, dacă ar fi să dăm crezare acelui tweet viral stupid pe care jurnaliştii (!!!) l-au redistribuit, şi faptului că o cutie de pizza i-a venit de hac. Dezinformarea este un lucru rău, oameni buni”, a scris Ian Miles Cheong.

Elon Musk răspunde la acest tweet şi spune că din câte ştie, nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate şi nici nu a fost la „acea petrecere de Halloween în România”.

În weekendul de Halloween mai multe publicaţii din România au anunţat că miliardarul Elon Musk ar veni la Castelul Bran pentru o petrecere.

Tags: Andrew TateElon MuskHalloweenRomania
Categorii: Știrile zilei