X

Eminem anunţă noul single ‘Houdini’ care va fi lansat vineri

Eminem anunţă noul single ‘Houdini’ care va fi lansat vineri

La puţin mai puţin de o lună după ce şi-a anunţat următorul album “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”, Eminem a dezvăluit că primul single al acestuia, “Houdini”, va fi lansat vineri.

Într-o postare pe Instagram, rapperul intră pe faceTime cu magicianul David Blaine şi îi cere “ajutor cu ceva”. “Mă întrebam, cât de departe putem merge cu această magie? Putem face o cascadorie sau ceva de genul ăsta?”. îl întreabă Eminem pe Blaine, care bea un pahar de vin şi apoi muşcă marginea paharului respectiv. “Ei bine, pentru ultimul meu truc, o să-mi fac cariera să dispară”, spune Eminem, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Se ştiu puţine lucruri despre cel de-al 12-lea album de studio al lui Eminem, despre care a spus anterior că va fi lansat în această vară.

În timp ce Eminem a ţinut secrete detalii despre “The Death of Slim Shady”, colaboratorul şi mentorul său Dr. Dre a lansat câteva detalii la începutul acestui an. În martie, Dre a fost la emisiunea “Jimmy Kimmel Live!”, unde a dezvăluit că Eminem lucrează la un nou album. De asemenea, a împărtăşit că a contribuit la mai multe melodii din proiect şi că plănuia să asculte albumul pentru prima dată a doua zi după apariţia sa la TV.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

În aprilie, Eminem a anunţat “The Death of Slim Shady” cu un teaser al emisiunii “Detroit Murder Files”, difuzat în timpul NFL Draft. La începutul acestei luni, a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press pentru a-şi lua rămas bun de la Slim Shady, care a fost mult timp alter ego-ul său.

Tags: Eminem
Diverse