Eonsiderat ’eminenţa cenuşie’ a lui Bolsonaro, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Publicat:

Generalul Augusto Heleno, şeful Cabinetului de securitate instituţională al preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, a anunţat miercuri că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, chiar dacă el se declară asimptomatic, potrivit France Presse, scrie agerpres.

“Rezultatul celei de-a doua examinări a fost pozitiv”, scrie pe Twitter acest ministru de rang înalt în vârstă de 72 de ani, considerat eminenţa cenuşie a şefului statului.


Citește și : Rusia aplică măsuri severe pentru a evita infectarea cosmonauților de pe Stația Spațială

“Nu am febră şi nu prezint niciun simptom legat de COVID-19. Sunt izolat acasă şi nu voi răspunde la telefon”, a continuat el.

Acest fost comandant-şef al misiunii ONU în Haiti este al 16-lea membru infectat cu noul coronavirus din delegaţia care l-a însoţit la începutul lunii martie pe preşedintele Jair Bolsonaro la Miami pentru o întâlnire cu preşedintele american Donald Trump.

Citește și : Nickelsdorf a fost REDESCHIS pentru trecerea românilor, bulgarilor şi sârbilor

Bolsonaro, care împlineşte sâmbătă 65 de ani, a anunţat marţi seara că cel de-al doilea test la care a fost supus pentru coronavirus este negativ.

Brazilia, ţară cu circa 210 milioane de locuitori, înregistrează până în prezent 291 de cazuri de COVID-19 şi un deces din cauza virusului, un bărbat de 62 de ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Numărul de profesori a scăzut cu 3.000 în ultimii trei ani

Numărul de profesori a scăzut cu 3.000 în ultimii trei ani Numărul cadrelor didactice care activează în sistemul de învățământ a scăzut în ultimii trei...

Trei ucraineni aflaţi în munţii Maramureșului de mai multe zile au solicitat ajutorul autorităţilor române

Trei ucraineni aflaţi în munţii Maramureșului de mai multe zile au solicitat ajutorul autorităţilor române Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au demarat, sâmbătă seara, o...

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM Aproximativ 60 de case vor fi eficientizate energetic, anunță Centrul Național pentru Energie Durabilă...

Statele americane care vor decide câştigătorul în cursa pentru Casa Albă

Statele americane care vor decide câştigătorul în cursa pentru Casa Albă În doar o lună, aproximativ 150 de milioane de americani vor vota pentru Kamala...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.